facebook

Те, що відбувається в Україні, можна охарактеризувати як “повний зашквар” – Рабинович

Україна все більше нагадує “Весілля в Малинівці” в гіршому її вигляді, коли бандити грабують, а влади не має.



Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії “Опозиційна платформа – За життя” Вадим Рабинович в коментарі телеканалу NewsOne.

“Сьогодні, можна сказати, знаковий день – день, коли Президент України Володимир Зеленський призначає “шпрехенфюрером” представника партії Парубія-Яценюка. Я навіть не знаю, як це назвати з точки зору психіатрії, але, як мені здається, це зашквар повний!” – обурився політик.

Рабинович також звернув увагу українців на послідовність подій в країні.

“Спочатку Європа забороняє нам підтримувати наше машинобудування, потім реформатор-Саакашвілі заявив, що до складу судів потрібно вводити іноземців. Тобто, спочатку у “холопів” відібрали право управляти своїм добром, поставивши в наглядові ради державних компаній іноземців, а потім довели країну до повного банкрутства! Коротше, раби повинні працювати “на полуниці” і в публічних будинках в Європі, а не розвивати свою країну!” – зауважив політик.

Рабинович зазначив, що уряд прем’єр-міністра Дениса Шмигаль працює за програмою, “яку не затвердила навіть Рада “зелених”.

“І, як би дивно це не звучало, Кабмін не звільняють, а він продовжує працювати!” – обурився народний депутат.

На його думку, всі життєво важливі функції держави передані під управління різних іноземців: “Спочатку нам привезли Супрун, яка знищила безкоштовну медицину, гарантовану нам Конституцією… Потім на відкуп віддали наглядові ради держкомпанії, потім Національний банк України став повністю непідзвітним нам, потім нам заборонили розмовляти рідною мовою, потім заборонили розвивати власну промисловість”.

“Але “іграшки” закінчилися: банди тероризують людей на вулицях, гранати кидають в офіс другий за популярністю політичної партії в країні, і ніхто на це не звертає уваги! Наша країна все більше нагадує “Весілля в Малинівці” в гіршому її вигляді, коли бандити грабують, а влади не має!” – заявив нардеп.

Читайте також:  “Православ’я головного мозку”: Усика нещадно “рознесли” в мережі за нову скандальну заяву

Рабинович нагадав, що 75% населення країни обрали свого президента.

“Але саме цей президент після перемоги на виборах оголосив війну своїм же виборцям. І це, я вважаю, рубікон! Що тепер робити? Ми не повинні робити нові революції, “розгойдувати човен” остаточно, ми навчилися перемагати таких як Порошенко на виборах. Петро Олексійович думав, що у нього все в руках, але вийшло по-іншому. І Зеленського, схоже, чекає такий же кінець! І якщо місцеві вибори виграють не ті, хто дивиться на Україну, як на дійну корову Заходу, а ті, хто хоче її будувати і розвивати, то і конфігурація влади Зеленського швидко зміниться”, – упевнений політик.

Він нагадав, що носієм влади в Україні є народ.

“І якщо цей народ заганяють у глухий кут, якщо українці не можуть прогодувати своїх дітей, якщо їм чоботом натягують на обличчя маску, а гроші, виділені на боротьбу з коронавірусом, направляють на будівництво доріг, люди рано чи пізно зрозуміють, що влада вбиває власний народ”, – сказав Рабинович.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.