facebook

Бейонсе може з’явитися в новій частині “Месників”

Знаменита співачка може знятися вже в новій частині бойовика.

1642989




Американська співачка Бейонсе може знятися в наступній частині франшизи “Месники”, вихід якої запланований на 2018, пише The Daily Mirror. За чутками, на даний момент вона веде переговори з Marvel і Disney.

Видання зазначає, продюсери майбутнього фільму впевнені, що популярність Бейонсе забезпечить проекту кілька мільйонів нових фанатів, а також допоможе позбавити Marvel від звинувачень у шовінізмі, які обрушилися на кіностудію після прем’єри “Месників: Ера Альтрон”.

Компанію Бейонсе по фільму можуть скласти Скарлетт Йохансон і Елізабет Олсен, що знімалися в попередній частині франшизи.

У артистки вже є досвід роботи в кіно – в 2006 році вона отримала номінацію на “Золотий глобус” за роль у фільмі “Дівчата мрії”.

Нагадаємо, що “Месники” – фільм про супергероїв, що вийшов на екрани в 2012 році. Він заснований на однойменних коміксах видавництва Marvel Comics. Друга частина картини – “Месники: Ера Альтрона” зібрала по всьому світу 1,35 мільярда доларів, що зробило її другим касовим фільмом 2015 року та п’ятим найкасовішим фільмом за всю історію кінематографа.

Читайте також:  У Джуда Лоу народилася п'ята дитина

Шукайте деталі в групі Facebook