facebook

Очільниця ювенальної превенції Прикарпаття вдруге стала мамою. ФОТО

Сьогодні, 8 липня, відзначають 25-ту річницю з дня створення служби ті, котрі завжди на захисті прав та інтересів дітей. А для очільниці ювенальної превенції Прикарпаття Алли Бойчук це свято – подвійне: сьогодні вона стала мамою.

Про це пані Алла повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Найкращий подарунок до дня служби – СИНОЧОК”, – йдеться у дописі.



Сильна жінка, любляча мама та успішний керівник відділу ювенальної превенції Івано-Франківщини Алла Бойчук більшу половину життя працює у правоохоронних органах.

Підполковник поліції Алла Бойчук народилася в селі Черніїв, що у Тисменицькому районі. У 1996 році стала курсанткою Прикарпатської філії НАВС України, а в 2005 році закінчила Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство».

Пані Алла пройшла кар’єрний ріст від інспектора дозвільної системи і до начальника відділу ювенальної превенції в Івано-Франківській області. З 2003 року працює з дітьми, а в 2006 очолила відділ ювенальної превенції і донині залишається на керівній посаді.

Правоохоронні органи обрала, бо з дитинства хотіла пов`язати себе з юриспруденцією.

«Я рада, що зайнялася цим напрямком роботи. Розуміла, що можу більше користі принести на цьому місці. За 15 років роботи з дітьми досі вчуся у них і це нормально», – розповіла пані Алла в інтерв’ю для проекту “Тонка синя лінія”.

Алла шукає баланс між роботою і сім`єю. Вважає, що це має робити кожна жінка і не обов’язково у погонах чи на керівній посаді. В цьому очільниці ювеналів допомагає 18-річний син.

Улюблена цитата пані Алли: «Чужих дітей не буває».

Читайте також:  “Були мeртвeцьки п’яні”: з’явились подробиці ДTП у Харкові, в якій зaгинyлo 5-місячне немoвля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.