facebook

Під Франківськом зловили “чорних лісорубів” з сокирами – нарубали на мiльйони

На Прикарпатті спіймали тих, хто грів руки на незаконну вирубку лісу



На Івано-Франківщині правоохоронці провели обшуки в кількох лісових господарствах із-за незаконної вирубки лісу. Причетність співробітників цих господарств встановили в ході досудового розслідування. Також було встановлено, що дані особи зловживали своїм службовим становищем і приймали незаконні рішення. Про це пише прес-служба Нацполиции Івано-Франківської області.

У процесі розслідування було встановлено, що дані посадові особи діяли не самостійно, а з суб’єктами підприємницької діяльності. Останні працюють у сфері надання послуг по лісозаготівлях. Вони вносили неправдиві дані в офіційні документи по лісозаготівлях з метою отримання незаконної вигоди від вирубки лісу.

Поліція встановила низку осіб, які за попередніми даними причетні до скоєння правопорушення. Щодо їх на даний момент триває слідство.

9 липня були проведені обшуки з залученням спеціальних підрозділів поліції, КОРД і інших структур. 14 обшуків проводилися в місцях проживання і ведення господарської діяльності причетних до порушення законодавства осіб. Під час операції були вилучені речі, техніка і документи, які можуть бути доказом провини даних осіб. Крім того, під час обшуків було виявлено та вилучено великі обсяги деревини, підготовленої до реалізації.

Правоохоронці нагрянули і на пилорами, щоб перевірити законність їх роботи. Під час цього рейду було виявлено деревина різних порід без супровідних документів. Поліція продовжує працювати над розслідування справи щодо незаконної вирубки лісу на івано-Франківщині.

Читайте також:  В Івано-Франківську люди пікетують проти корупції, підняття тарифів, цін та податків (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.