facebook

Понівечені тіла вирізали з автівок: у страшній аварії загинула молода пара (фото/відео)

У Дніпрі поліція затримала водія, який вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинуло троє людей, ще один травмований. Про це інформує поліція Дніпропетровщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня близько 23:00 в районі будинка № 169 по вулиці Полтавське Шосе у місті Дніпро. Попередньо встановлено, що водій автомобіля “VOLKSWAGEN CRAFTER” здійснюючи об’їзд автомобіля “MAN 14.285LE” виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем “FORD FOCUS”.

Водій та двоє пасажирів автомобіля “FORD FOCUS” загинули, пасажир автівки “VOLKSWAGEN CRAFTER” був травмований та направлений до лікарні.

Як зазначає пресслужба ДСНС Дніпропетровської області, на момент прибуття рятувальників у пошкодженому транспортному засобі знаходилось заблоковане тіло пасажира автомобіля “Ford Focus”, чоловічої статі 1966 року народження, яке було деблоковано надзвичайниками з понівеченої автівки. Тіло жіночої статі 1988 року народження, свідки дістали з транспортного засобу “Ford Focus” до прибуття аварійно-рятувального підрозділу.

Водія, 1994 року народження “VOLKSWAGEN CRAFTER” затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 10 липня слідчим за погодженням з прокуратурою буде вручено йому повідомлення про підозру у скоєння злочину передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід.

Відомості за даним фактом внесені слідчим управлінням до ЄРДР. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Встановлюються всі обставини ДТП.

Як інформують “Надзвичайні новини” внаслідок аварії загинуло молоде подружжя. Згодом виявилось, що молода жінка була вагітною.



 

Читайте також:  Туреччина і Греція – так, Італія та Іспанія – ні: куди можна буде поїхати влітку 2020 року

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.