facebook

Все загноїлось та вкрилось ранами: у Полтаві жінок, які захотіли збільшити груди, жорстоко “пошматували” (фото)

Пластична клініка з Полтави опинилася в епіцентрі гучного скандалу. Одна з клієнток стверджує, що тамтешні хірурги спотворили їй груди. Після операції почалися проблеми – рани загноїлися, а лікарі, як твердить жінка, просто проігнорували звернення клієнтки.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

36-річна Юлія – мама двох дітей. Годувала їх грудьми. От і вирішила підкорегувати. Поїхала до приватної клініки в Полтаві.

“Спочатку я прийшла до лікаря, щоб зробити підтяжку грудей та поставити імплант”, – розповідає Юлія Горська.

За процедуру віддала три тисячі доларів. Але за кілька днів після операції рани почали гноїтися, твердить жінка. Хірург, що оперував Юлію, наказав їй робити компреси та чекати. Але терпіти біль жінка не мала сил. Нарешті напросилася на прийом.

“Було розрізано шви. Тобто якби я сама не напросилася, воно б і далі все гнило”, – каже жінка.

Далі була ще одна операція, каже Юлія. За неї клініка грошей не брала. Але краще не стало, переконує жінка.

“Мене просто скромсали. Тепер все асиметрично і стирчить у різні сторони”, – жаліється потерпіла.

У клініці журналістам не раді. Далі рецепції не пускають. Керівництво з юристом відмовляються коментувати інцидент.

Оксана Царенко – ще одна обурена клієнтка тієї клініки. Підтягувала живіт та робила груди. Усе – за чотири тисячі доларів. Перша операція, каже, виявилася невдалою. Тож далі було ще шість хірургічних втручань.

“Від ускладнень у пластичній хірургії не застрахований ніхто”, – каже столичний хірург Роман Левицький.

Про роботу колег, каже, говорити зарано. Адже зараз у харків’янки триває реабілітація.

“В цьому випадку велике значення має робота з пацієнтом, а також бажання знайти спільну мову з лікарем”, – говорить він.

Спершу зроблену пластику має оглянути незалежний пластичний хірург, каже медична адвокатка. І вже тоді можна вирішувати, чи варто йти до суду.

“Якщо фахівець скаже, що оперативне втручання або пластична операція було проведено неякісно, то тоді це потрібно буде доводити”, – вважає медична адвокатка Зінаїда Чуприна.

Чи позиватиметься до клініки, Юлія ще не вирішила. Натомість Оксана до суду так і не пішла. Каже: просто не було грошей на експертизу та адвоката.

Читайте також:  "Чуєш, к@рво, йди звідси!": у Полтаві чоловік біля Меморіалу солдатської слави вдарив журналістку (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.