facebook

Загибель тренера ФК “Мункач” і двох дітей: в поліції розповіли подробиці трагедії

Водія вантажівки госпіталізували до медзакладу.

Працівники поліції Мукачева встановлюють обставини смертельної ДТП, яка трапилася біля села Іванці на трасі Київ-Чоп. Внаслідок зіткнення загинув головний тренер футбольного клубу “Мункач” Віктор Ряшко і двоє його дітей.

Аварія сталася близько 16:20, передає пресслужба поліції області.

“Автомобіль Mazda, за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою Man, яка рухалась йому назустріч, у напрямку м.Ужгород. У результаті удару, великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілась”, йдеться в повідомленні.

Водій легкового автомобіля та двоє його дітей, що були пасажирами, 10-річна дівчинка та 23-річний хлопець, загинули на місці аварії. Відомо, що 23-річний син тренера Михайло був футболістом.

Офіційний сайт ФК “Мункач” підтвердив інформацію про загибель головного тренера. У Віктора Ряшка залишився ще один син-футболіст, якого також звуть Віктор.

Вижила 46-річна жінка – дружина загиблого тренера. Її доставили до районної лікарні для надання медичної допомоги. Водій вантажівки із забоями також госпіталізований до медзакладу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей).

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася в неділю, 19 липня. Як повідомляють ЗМІ, постраждалу жінку доправили до мукачівської лікарні святого Мартина.

Віктор Ряшко радянський та український футболіст і тренер. Раніше він грав півзахисником в за “Буковину” (Чернівці), “Ниву” (Тернопіль), “Кремінь” (Кременчук).

У 1990-х роках після завершення спортивної кар’єри Ряшко став тренером. Очолював тернопільську “Ниву”, “Закарпаття”, ФК “Львів”, ФК “Мукачево”. Також працював на посаді спортивного директора ужгородської “Говерли”



 

Читайте також:  На Тернопільщині під колесами автомобіля загинув 31-річний мешканець Франківщини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.