facebook

Ротом торкалась геніталій, батько кинувся рятувати: горе-матір на камеру гвалтувала 4-річну дитину

Молода мати знімала свого чотирирічного сина в порно



У Вінницькій області 26-річна жінка знімала свого чотирирічного сина в порно. Крім того, жінка і сама знімалася в дорослому відео. Про це повідомляє кіберполіція.

За словами жінки з Козятина, після розлучення вона сама виховувала сина і скаржилася на низький матеріальний достаток. Коли хлопчикові виповнилося два роки, вона отримала цікаву пропозицію.

Горе-мати розповіла, що на її пошту прийшло повідомлення від дівчини, яка запропонувала їй заробити, знімаючи домашні відео з чоловіком або іншим партнером. Вона погодилася.

Після того, як жінки розговорилися, їй натякнули, що є ще третя категорія – стати так званим менеджером з пошуку дітей. Шукати дітей необхідно було в соцмережах, з ними треба було знайомитися і щоб потім вони за гроші фотографували себе голими.

В якості альтернативи жінку попросили зробити фотографії зі своєю дитиною. У результаті жінка зробила близько 50-60 фото і відправила їх по електронній пошті. За ці фотографії вона отримала 3000 гривень.

За відео зі своїм сином їй платили від 1500 до 3000 гривень. За її словами, звичайні порноактриси так багато за раз не заробляють.

Пізніше про діяльність жінки дізналася столична кіберполіція, яка почала розслідування.

“До нас надійшла інформація, що в останні роки жінка, використовуючи свого сина, створювала відео порнографічного характеру і продавала його на спеціалізованих закритих форумах для іноземців”, – повідомили в киберполиици.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання підозрюваної і вилучили комп’ютерну техніку, мобільний телефон, веб-камеру, а також банківські карти.

В даний момент з хлопчиком працюють психологи. Жінці загрожує до 10 років позбавлення волі. Крім того, слідство встановило, що у неї був ще 28-річний спільник з Київської області.

Читайте також:  “Пиши листа Олегові, скажеш, що дитина його”: Оксана так і не знала, скільки матір заплатила медикам, щоб Іринка нapoдилася семимісячною

За даними місцевих ЗМІ, жінці вже обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 115 тисяч гривень. Сама вона визнає провину. Дитину забрала бабуся.

Питання про позбавлення батьківських прав ще не піднімалося. Між тим у соцмережах люди висловлюють своє обурення і просять більш суворого покарання для матері, яка з дворічного віку розбещувала свою рідну дитину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.