facebook

“Дєрзкій парєнь, який катував людей прасками”: що розповідають сусіди та односельчани про луцького терориста (відео)

Ніколи б не подумали, що він на таке здатен: приблизно так відгукуються про луцького терориста Максима Кривоша більшість сусідів.

Терориста Максима Кривоша пам’ятають у рідному селі Добре Камінь-Каширського району. Його родина виїхала звідти до обласного центру в 90-х. Але і в селі Максим встиг відзначитися. Кажуть: одного разу нібито побив сільського голову, захищаючи свого діда.

“Сільський голова почав погрожувати його діду, чи що, і він його побив, – пригадує житель Доброго Валерій. – А взагалі його били неодноразово інші жителі”.

У Луцьку родина Кривошів – батько Степан, мати Надія та сини Максим і Богдан – оселилася за адресою бульвар Дружби Народів, 1.

Брати Кривоші продали квартиру, в якій колись мешкали, ще шість років тому. Мати загинула в автокатастрофі, батько помер. Сусіди кажуть: зловживав спиртним і на старості років трохи зійшов з розуму.

Згодом Максим оселився у місті Дубно, з дружиною і сином. Молодший брат Богдан переїхав жити до дружини на вулицю Боженка у Луцьку.

Старші люди, які мешкають на Дружби Народів, пригадують: родина Кривошів була інтелігентною. Максим навчався у семінарії, але покинув – буцімто розчарувався в релігії. Зі слів сусідів, у буремні 90-ті займався навіть катуванням людей прасками. Двічі сидів у тюрмі.

“Максим перший попав у тюрму. А потім женився з тюрми. З внуком приїжджав. Надя дуже радувалася, що внук такий хороший”, – пригадує колишній сусід терориста Володимир й додає, мовляв, людина, яка сиділа в тюрмі, здатна на що завгодно.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК “Аверс”:

До слова, чоловік, який свого часу відбував покарання разом із Максимом Кривошем, в ефірі телеканалу “Аверс” дав свої характеристики терористу.

“Це дуже дєрзкій парєнь, сам собі на умі. Але з ним можна говорити. Я не знаю, що з ним сталося. Він, звичайно, злочинець, як ті, хто оказуються в тюрмі, – сказав чоловік, який представився Валерієм. – Останній раз я його бачив у 2002-2003 році. Він колись виходив на зв’язок. Але я не став говорити, тому що там перебор трошки з емоціями”.

Натомість луцький режисер Олександр Стеренчук також поділився cпогадами про терориста і його родину.

Подаємо допис без змін та виправлень:

“Мовчав – тепер можна. Розповім історію про луцького терориста. Обійдуся без нових пірізвищ, імен і населених пунктів аби уникнути надокучання людям в тому числі і моїм родичам. Так от є два сусідніх села в К-Каширському районі. З одного села В. родом його батько. З другого села Д. родом мати його. В село Д. в дитинстві, я стабільно їздив (був депортований) на калікули з Луцька. Рідня луцького терориста жила на сусідній вулиці від дому моїх родичів. Більше того з його братом ми часто бачилися і дружили. Старший брат Максим (терорист) рідко заїжджав. Але його баялися і поважали всі. Одна з історій. Якось сільський голова села Д. за прізвищем М. не хотів проводити гілку газу на вулицю де живе рідня Кривоша і ще кілька десятків сімей. І одного разу Кривош приїхав до цього голови з групою людей – в масках. І газ провели на цілу вулицю. Так от терорист терористом. Але.. односельчани його родини вчинок засуджують проте маніаком не називають. Для них він поліський Робін Гуд. От таке”, – написав він у Facebook, передає ІА “Волинські новини”.

Читайте також:  У Запоріжжі зловили «Хіміка» (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.