facebook

Ось це сюрприз! Франківчанка Тіна Кароль у розкішній сукні спустилася в київське метро

Співачка виконала свої хіти прямо в підземці, не на жарт вразивши пасажирів

Українська поп-діва Тіна Кароль вміє здивувати своїх шанувальників – наприклад, на минулих вихідних вона спустилася в київське метро серед білого дня, де виконала свої найвідоміші хіти. Для такої незвичайної появи на публіці співачка вибрала вишукане блискуче плаття від британського дизайнера David Koma.

Артистка в розкішному вбранні з’явилася на станції метро Дорогожичі, де заспівала попурі зі своїх пісень для киян і гостей міста.

Прикрашене паєтками облягаюче плаття в підлогу складається з двох частин – сріблястого верху і ніжно-рожевої напівпрозорої спідниці. Тіна доповнила образ красивим укладанням і своєю фірмовою червоною помадою.



Пасажири вагонів з цікавістю приєднувалися до концерту, даруючи зірці щирі посмішки і оплески, і робили фото на пам’ять. Це дійство було частиною святкового шоу “З Днем народження, Україно!” до Дня Незалежності, яке канал “Україна” покаже 24 серпня.

Як виявилося, спускатися в метрополітен – звичайна справа для артистки, але саме співала вона там вперше.

“Виступати для людей, які тільки що прибули на станцію – несподівано навіть для мене самої! Чесно скажу, я ніколи не співала в метро. Але буває таке, що треба швиденько десь виявитися. Пробки в Києві – нормальна практика, наприклад, як це було минулого тижня. Тому час від часу я спускаюся в метро”, – розповіла Тіна Кароль на знімальному майданчику.

Як повідомлялося раніше, шоу пройде у форматі відео-подорожі по країні, гідами в якому будуть кращі українські артисти. Вже відбулися зйомки виступів Сергія Бабкіна, Вєрки Сердючки, Віри Брежнєвої MONATIK, NK Насті Каменських, Павла Зіброва, Олега Винника і групи MOZGI. Режисер-постановник концерту – Олена Коляденко.

View this post on Instagram

Тина Кароль в киевском метро во время съёмок ко Дню Независимости Украины для телеканала «Украина»! Тина отшутилась: «Обычный день. Просто едем». Во время выступления певица исполнила свои хиты «Україна – це ти», «Сдаться ты всегда успеешь», «Ноченька», «Выше облаков», «Иди на жизнь». Телеверсию праздничных перформансов украинских звёзд на разных локациях Киева зрители увидят уже 24 августа на телеканале «Украина». #тинакароль

A post shared by Тина Кароль (@tinakarol_fantina) on

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль вразила фанів сексуальними вигинами: гаряче фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.