facebook

11-річна українка встановила приголомшливий силовий рекорд: це не вдавалося нікому

Школярка встановила рекорд, якого не було навіть серед її ровесників-хлопчиків

Учениця середньої школи №304, каратистка Дар’я Острищенко встановила силовий рекорд “Планка на ліктях” для Національного реєстру рекордів України. 11-річна дівчинка нерухомо протримала у позиції тіло 50 хвилин 3 секунди.

Донині в українській книзі рекордів серед дітей планку на ліктях ніхто не реєстрував. Щоб рекорд таки зафіксували, планці треба простояти як мінімум півгоhttps://www.rbc.ua/ukr/news/sayt-sbu-rabotaet-nazvana-prichina-https://www.rbc.ua/ukr/news/sayt-sbu-rabotaet-nazvana-prichina-1596010390.html1596010390.htmlдини. За словами Дар’ї, вона може набагато більше. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Фіксація рекорду відбулась 28 липня – в день народження Дарії. Дівчина тренувалася на протязі двох місяців кожен день. Її кращий результат – годину і дві хвилини.

Тренер дівчинки розповіла, що до рекорду дівчинку підстьобнув карантин. Наставниця дітей давала їм спортивні завдання і вони їх виконували. До такого успіху стимулювали і батьки школярки, вони щосили вірили в сили своєї дочки

Читайте також:  “Свекруха Оксану не любила, все намовляла сина кращу партію знайти”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.