facebook

Севастополь увійшов до ТОП-3 найдорожчої нерухомості в Росії

Попереду тільки Москва і Санкт-Петербург.

1644238




Севастополь займає третє місце в рейтингу найдорожчої нерухомості в Росії. Про це повідомили в одному з найбільших севастопольських агентств нерухомості, передає «Крым Медиа».

Зокрема, вартість квадратного метра житла в новому будинку з обробкою досягає 90 тис. рублів. Вартість квадратного метра на вторинному ринку становить 75 тис. рублів, у новобудовах на етапі будівництва – 55 тис. рублів, а на об’єктах, зданих в експлуатацію без оздоблення – 65 тис. рублів.

За інформацією ріелторів, передумов для зниження вартості нерухомості в Севастополі немає – спостерігається річний інтерес до купівлі житла біля Чорного моря.

У Москві, яка займає перший рядок рейтингу, за один квадратний метр на вторинному ринку просять 235 тис. рублів, а в новобудовах – 205 тис. рублів. Другий рядок рейтингу за вартістю “квадрата” займає Санкт-Петербург.

Як раніше повідомлялося, власники будинків на узбережжі Криму, які проживають на території України, не можуть продати будівлі через відсутність попиту. Про це повідомляють ріелтори, пише КоммерсантЪ.

Читайте також:  "Росія веде свою останню війну": Арестович прокоментував ракетний терор України

Шукайте деталі в групі Facebook