facebook

У потязі “Маріуполь-Київ” невідомий напав та побив жінку з дитиною. Відео

Вчора, 31 липня, в одному з вагонів потяга “Маріуполь – Київ” невідомий чоловік вчинив напад та жорстоокоо побив жінку, яка їхала з сином до Києва.
Про інцидент повідомила сама потерпіла Анастасія Лигова у Facebook.

За словами жінки, в купе вона була лише з сином, коли посеред ночі о 3.00 прокинулася від ударів по голові.

“Невідомий пробрався до нашого купе, вдягнений був дише в труси, заблокував двері і почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Я кричала, прокинувся син. Син почав кричати і просити «Не бити маму», на що невідомий розвернувся і хотів вдарити сина. Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, або би він не бив сина. Чоловік перестав агресувати, зняв труси і почав до мене приставати. Я попросила, щоб трішки зачекав, адже син ще не спить і це все бачить. Ввесь час допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання говорив «Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь»”, розповіла жінка.

Далі Анастасія каже, що спробувала вивести неадеквата з купе, аби захистити сина від подальшого розгортання ситуації. Чоловік погодився і відвів жінку у своє купе, заблокувавши двері на верхній замок.

“В купе на столі була розрізана диня, з якої стирчав ніж. Тож кричати не було сенсу. Я боялася, що якщо він спроможний на побиття невиної незнайомої жінки, то зарізати ножем, щоб не кричала – не проблема. Чоловік зняв простінь і почав приставати. Але в той час мій син почав плакати і кликати мене. «Ось він шанс на порятунок» – подумала я, і запропонувала вийти і піти заспоїти сина під предлогом, що дитина може розбудить усіх. Чоловік мене відпустив але сказал, щоб я повернулась, інакше він мене знайде і буде гірше”, написала потерпіла.

Тоді вона взяла сина і вони почали бігати по вагонах, аби знайти порятунок. Провідниця зі сну спершу не зрозуміла, що відбувається. Однак згодом допомогла жінці з сином, оскільки до Києва залишалося їхати ще 3 години.

“Щоб ви розуміли частих зупинок цей потяг не робить. Тож у мене був вибір: або зупиняти потяг серед ночі невідомо де і чекати на поліцію, або чекати до Києва. І я обрала другий варіант. Начальник поїзду дав розпорядження, щоб невідомого охороняли і не дали змогу йому втекти. Адже той грозився натиснути стоп кран, вибити вікно. О 7:11 ми прибули на станцію Київ Пасажирський, де нас чекав наряд поліції, викликаний моїм чоловіком! Невідомого затримали”, додала Анастасія.

Читайте також:  Всім батькам на замітку: в Україну завезли важливу вакцину для дітей - подробиці від МОЗ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.