facebook

Netflix вперше зніме фільм в Україні. У головній ролі — Жан-Клод Ван Дам

Відома у всьому світі компанія “Netflix” знімає в Україні перший фільм. Зокрема, знімання фільму відбуватиметься в Україні та у Франції.



Про це пишуть Версії з посиланням на фейсбук-сторінку Міністра культури Олександра Ткаченко.

“Це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні – «The Last Mercenary». Левова частина зйомок відбудеться у Києві. Також зніматимуть у Парижі. За сюжетом події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів – Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов”, – написав на своїй фейсбук-сторінці міністр.

Відомо, що головними відповідальними за частину знімання фільму в Україні стали міжнародна кінокомпанія Apple Tree і вітчизняні Star Media.

“До речі, зйомки вже стартували і триватимуть до осені. Сподіваюсь, стрічка стане ще й першою, яка отримає рібейти (ред. ребейт — повернення покупцю частини вартості товару у вигляді відсотку чи певної суми при закупівлі товару великими партіями) в Україні”, – додає Олександр Ткаченко.

Так, продюсери кінокартини: Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві и Оліас Барко. Режисер – Девід Шарон, а оператор-постановник Т’єррі Арбогаст.

Читайте також:  Україна поки не погодилася на умови кредиторів щодо реструктуризації боргів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.