facebook

Доба в АТО: на лінії вогню Піски, Опитне, Мар’їнка

Силовики і сепаратисти продовжують звинувачувати одне одного в обстрілі на Донбасі.

1644842




За минулу добу противник обстріляв позиції силовиків 86 разів, ситуація залишається складною, але контрольованою, повідомляють у прес-центрі АТО.

Найбільш напружена ситуація була в районі Донецька. “Там терористи 50 разів обстріляли позиції українських військових. Під вогнем виявилися Піски, Опитне і Мар’їнка. Ці населені пункти обстрілювалися бойовиками з 82-мм і 120-мм мінометів, бойових машин піхоти, стрілецької зброї і гранатометів, також працювали снайпери”, – сказано в повідомленні.

У Луганській області сепаратисти із заборонених мінометів та іншого озброєння обстріляли Щастя, Новотошківку і Станицю Луганську.

“Увечері по Широкиному бойовики активно застосовували заборонені мінськими домовленостями 152-мм гаубиці і міномети калібру 120 мм, а також влаштовували збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї”, – передають у штабі АТО.

За словами силовиків, після півночі сепаратисти з важкої артилерії вели вогонь по Гранітному.

У свою чергу, сепаратисти продовжують звинувачувати ЗСУ в обстрілах. На інформресурсах сепаратистів повідомляється, що на півдні Донбасу і біля Мар’їнки новий спалах бойових дій.

Також в ЛНР повідомляють, що за минулу добу силовики один раз обстріляли території “республіки”.

“Режим припинення вогню з боку ЗСУ не дотримується, за добу зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню. О 21.40 25 червня 2015 року ЗСУ здійснили обстріл з боку Станиці Луганської по р-ну пам’ятника Князь Ігор з танка, 120мм міномета і АГС”, – повідомили в прес-центрі.

Нагадаємо, у вівторок в Парижі відбулася зустріч глав МЗС “нормандської четвірки”. Повідомляється, що на зустрічі глави МЗС “нормандської четвірки” висловилися за якнайшвидшу демілітаризацію Широкиного.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Атовець підірвав себе гранатою на власному подвір'ї

Шукайте деталі в групі Facebook