facebook

Топ 10 чоловічих помилок, або що дратує жінок у сексі

Інтимні стосунки – досить важлива частина життя чоловіків та жінок, яка впливає на настрій та самопочуття. На жаль, величезна кількість чоловіків припускає немало помилок, які жінки не завжди готові подарувати представникам сильної статі, особливо, якщо в результаті чоловічих помилок в ліжку партнерка відчуває фізичний біль або емоційний дискомфорт. Пропонуємо вашій увазі ТОП 10 найпоширеніших чоловічих помилок в сексі, яких неодмінно треба позбутися, якщо ви мрієте про міцні, красиві та гармонійні стосунки.

Некомфортне місце


Якщо екстремальність сексу не обумовлюється «умовами гри», чоловіку не варто приводити жінку в неохайне, неприбране приміщення, адже переважна більшість жінок неодмінно помічає (а також досить емоційно сприймає!) безліч «неважливих» дрібничок, що заважають їм налаштуватися на еротично-романтичну хвилю, відчути приплив бажання. Отже, аби не припуститися поширеної чоловічої помилки в сексі, доведеться подбати про охайність та чистоту кімнати, наявність напоїв, фруктів і солодощів, приємну музику та приглушене інтимне освітлення.

Як ви роздягаєтесь?
Як ви звикли звільнятись від одягу? Ось найгірші помилки чоловіків в сексі, пов’язані саме з цим етапом:

Занадто ретельно розвішувати одяг – жінка в цей час може відчути, що її функція обмежена отриманням вашого задоволення від статевого акту, не більше.
Залишати на собі предмети одягу – тому, що для максимального збудження багатьом жінкам потрібен банальний контакт «шкіра до шкіри».
Справжньою ж «вишенькою на торті» більшість жінок вважають шкарпетки, які чоловіки чомусь не бажають зняти перед сексом. Навіщо вони чоловіку в такий момент – загадка, яку жінкам так і не вдалось розгадати. Скажемо чесно: зовні виглядає… не дуже. Краще так не робіть!

Занадто коротка чи довга прелюдія
Можливо, вам здається, що нарешті не варто зволікати, а декілька пристрасних поцілунків є цілком достатніми, щоб жінка відчула нездоланне сексуальне збудження? А ось і ні! Коротких, хоча й бурхливих, пестощів жінці дуже часто не вистачає, щоб як слід налаштуватися, а про отримання бодай якогось задоволення годі й казати! Додамо, що в інтимних стосунках нерідко трапляється й так, що занадто довга прелюдія заважає жінці отримати задоволення – бажання встигає «перегоріти». Отже, аби уникнути поширеної чоловічої помилки в сексі, варто бути уважнішим до своєї партнерки, не концентрувати уваги лише на своїх відчуттях.

Читайте також:  "Я думала тільки про те, щоб не вбили сина": солдати РФ залякували та ґвалтували жінок у селі на Київщині

Ні – яскравому світлу!
Ви просто шаленієте від вигляду оголеного тіла вашої дівчини (дружини чи подруги на один вечір)? А ось жінки, звичайно, не без винятку – надають перевагу інтимній напів темряві саме тому, що точно знають: чоловік буде роздивлятись і оцінювати. Але жінка досить прискіпливо ставиться до своєї зовнішності! Адже їй так хочеться бути для чоловіка єдиною та бездоганною!

Отже, доведеться погоджуватися на компроміс і задовольнятися світлом від настільної лампи, торшера чи свічок – останній варіант є ще й дуже романтичним! І, звичайно, не скупіться на компліменти – так, зараз саме час!

Дещо про екстрим
Якщо більшість (здебільшого хибних) уявлень чоловіка про «це» базується на перегляді еротичної кінопродукції, є ризик зробити максимальну кількість найгрубіших чоловічих помилок у реальному сексі.

Звичайно, експерименти – це чудово, але насамперед чоловіку варто дізнатися про вподобання партнерки та абсолютно неприйнятні для неї способи отримання сексуального задоволення: орального чи анального сексу, використання еротичних іграшок тощо.

Де і як: помилки у стимуляції ерогенних зон
Звичайно, всі ми добре знаємо, як подобаються чоловікам такі гарні та звабливі жіночі груди. Але хто і коли переконав вас, що кусати, щипати чи викручувати соски – найкращий спосіб довести жінку до крайньої межі сексуального збудження?

Отже, варто бути уважнішим: можливо, саме вашу жінку найбільш збуджують сміливі дотики до сідниць, поцілунки шиї чи навіть гаряче нашіптування зухвалих компліментів, коли ваші вуста ненароком торкаються ніжного вушка. Спостерігайте та експериментуйте, так вам вдасться уникнути багатьох чоловічих помилок у сексі!

Мовчання – золото? Тільки не зараз!
Звичайно, кожному чоловіку відомо, що жінці дуже важливо чути компліменти, загалом будь-які дурниці, які допоможуть їй налаштуватись на потрібну хвилю. В цьому і полягає особливість жіночого сприйняття – мозок жінки звик опрацьовувати декілька великих «файлів інформації», отже, самий лише вигляд «оголеної натури» та сопіння чоловіка може задаватися їй не надто переконливим. Отож, мовчання з боку чоловіка – аж ніяк не золото, якщо ви бажаєте не тільки вдовольнити пристрасть, а й досягти піку задоволення разом.

Читайте також:  На Плотницького скоєно замах - смертельне поранення від пострілу

Хто зверху?
Ми, звичайно, не намагаємося критикувати сексуальну поведінку жодного чоловіка. Просто візьміть до уваги: якщо ви наполегливо заохочуєте вашу подругу до більшої активності та прояву ініціативи, не слід забувати: жінка дуже швидко втомлюється, отже, деякі позиції не принесуть їй ніякого задоволення без активної допомоги чоловіка. Завжди варто пам’ятати про це, вдаючись до тих чи інших сміливих еротичних експериментів.

І знову про контрацепцію
Питання про користування запобіжними засобами є одним з найболючіших, адже відмова від презерватива, яку чоловіки часто виправдовують недостатньо яскравими сексуальними відчуттями, виглядає не досить переконливо, особливо порівняно з їхньою небезпекою, а то й відвертою шкодою для здоров’я, яку приносить використання протизаплідних пігулок та інших суто жіночих методів запобігання небажаної вагітності. Будь ласка, залишайтесь справжнім чоловіком і не уникайте відповідальності за здоров’я вашої партнерки.

Що потім?
Якщо ваша зустріч не має стати останньою і ви мрієте про довгі та гармонійні стосунки, важливим є не тільки самий факт досягнення максимального задоволення обома партнерами, але й поведінка чоловіка в перші хвилини «після». Шановні чоловіки, запам’ятайте декілька поширених моделей поведінки, які, завжди і без винятку, ображають представниць слабкої статі. Отже, чоловічі помилки в сексі, яких ніколи не слід припускатися:

дякувати за секс – жінка буде відчувати себе використаною;
питати в дівчини, чи отримала вона задоволення – і що сподіваєтесь почути, якщо цього не сталось?
одразу бігти в душ – створюється відчуття, що ви намагаєтеся змити все, що зараз між вами відбулось;
повертатися на іншій бік та засинати;
швидко вдягатися та йти.
Навіть якщо чоловік так звик робити і «досі ніхто не скаржився», така поведінка змушує задуматись: що, окрім інтиму, він цінує у стосунках? Натомість увага та ніжність чоловіка безпосередньо до, під час та після статевого акту допоможуть виправити ситуацію, навіть якщо жінка трохи розчарована чи невдоволена.

Читайте також:  "Відстрочці кінець, мобілізація - неминуча": Цю категорію чоловіків хочуть позбавити будь-якого бронювання

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.