facebook

Захисник Динамо хотів би залишитися в Металісті

Захисник київського Динамо Євген Селін, який в минулому сезоні виступав на правах оренди в харківському Металісті, розповів про свої найближчі плани.

1644674




“У мене дійсно відбулася розмова з Сергієм Станіславовичем. Я досі залишаюся гравцем київського Динамо, я люблю цю команду, хочу виступати за неї. Але це рішення головного тренера, йому видніше. Йти я нікуди не збираюся і мені про це ніхто не говорив. Зараз буду розмовляти зі своїм менеджером щодо того, де мені продовжувати кар’єру. Адже ігрова практика для мене дуже важлива. Сидіти на лавочці я не збираюся, тому будемо розглядати варіанти з орендою: як у чемпіонаті України, так і за кордоном.

Я вдячний Металісту за те, що він надав мені і зараз можливість проявити себе. Були й хороші ігри, і не дуже … Але я віддавав усього себе на полі, завжди викладався на 100%. Я належу Динамо і в будь-якому випадку, влітку я повинен був з’явитися в розташування київської команди і поспілкуватися з головним тренером. Але про те, що я хочу піти з Металіста, що мені не подобається команда ніколи не йшлося. Ще раз хочу сказати, що Металіст – дуже важлива команда в моєму житті, мене все там влаштовувало і я б хотів там залишитися”, – сказав Селін.

Нагадаємо, за словами головного тренера харківського Металіста Олександра Севідова, клуб поки не збирається продовжувати оренду Селіна.

Раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв про те, що за словами головного тренера Динамо Київ Сергія Реброва, Євген Селін продовжить свої виступи в оренді. Якщо не в Металісті, то в якійсь іншій команді української Прем’єр-ліги.
За матеріалами: XSPORT.ua

Читайте також:  Футбол. Кубок України. 1/4 фіналу. Перша гра: «Металіст» – «Шахтар» – 0:2

Шукайте деталі в групі Facebook