facebook

Італійський співак презентував запальний кліп на пісню про українок

Це – його спільна робота з українською співачкою Дариною Бурнос
Італійський виконавець Альфонсо Олівер презентував відеокліп на пісню Signorina.



Зйомки кліпу відбувалися в Україні, у Львові.

У кліпі італієць просить українську дівчину провести з ним годину. Але вона відмовляється, співаючи: “Я є українка, серйозна я дівчина. Я заслуговую на справжні почуття”.

Олівер пояснив: багато італійців вважають, що слов’янки – найгарніші, але водночас найлегше піддаються спокусі. Пісня Signorina написана, аби розвіяти цю хибну думку.

“Проживши кілька років в Україні, я переконався, що українки – красиві, сильні духом і горді, в доброму сенсі цього слова”, – наголосив співак.

Українські слова пісні написала співачка Дарина Бурнос, з якою італієць співає у дуеті. За словами виконавця, їй прекрасно вдалося передати його меседж, представити дух справжньої українки.

Про роботу над кліпом

Спочатку Альфонсо мріяв зняти відеокліп на пісню Signorina на набережній Неаполя. Проте закриті кордони та пандемія коронавірусу вкотре радикально змінили його наміри.

“Та все ж таки нам вдалося втілити ідею пісні у відео. Не перестаю захоплюватися креативністю нашого режисера, Алекса Сторожука, та професіоналізму студії відеопродакшну SFrames”, – прокоментував виконавець.

Й додав, що особливої “іскри” до роботи додала хореографічна команда зі Львова – Best entertainment team.

Пісня Signorina входить до альбому Альфонсо Олівера “Гордий італієць” (Un italiano fiero), який можна послухати на усіх музичних платформах.

 

Читайте також:  Викрили турка, який створив бордель із українками

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.