facebook

Схоже, під час пандемії коронавірусу безпечний секс можливий тільки в масках. А краще взагалі без сексу

Дослідники з Гарвардського університету на підставі аналізу можливих шляхів передачі коронавірусу SARS-CoV-2 дійшли висновку, що безпечне заняття сексом під час епідемії потребує носіння захисної маски.
Про це йдеться в публікації в науковому виданні Annals of Internal Medicine.



Дослідники уточнюють, що маска є обов’язковою під час сексу з кимось, із ким ви не живете разом. Крім того, варто уникати поцілунків, орально-анальних актів і будь-яких дій, внаслідок яких в організм може потрапити сеча чи сім’я.

Набагато менший ризик підхопити коронавірус — у разі, якщо ваш постійний партнер чи партнерка живуть разом із вами, пишуть дослідники. Але і в цьому разі є ймовірність заразитися, якщо хтось із вас виходить на вулицю і взаємодіє із зовнішнім світом.

Тож найбільш безпечний спосіб займатися сексом на час епідемії коронавірусу, підсумовують дослідники, — не займатися ним узагалі, хоча, як вони самі визнають, цей варіант не є прийнятним для всіх. Ще один варіант — мастурбація.

Нагадаємо, на початку травня вчені з Китаю виявили, що коронавірус може перебувати в спермі.

А Інститут охорони здоров’я й довкілля Нідерландів радить чоловікам і жінкам, у яких немає партнера (партнерки), на час уведеного через коронавірус карантину завести собі секс-друга.

Читайте також:  Вчора в Рогатині трапилася масштабна пожежа

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.