facebook

Землю очищують від зайвих. Кашпіровський оприлюднив «коронавірусне» звернення до Путіна (відео)

Кашпіровський закликає Путіна відмовитися від вакцинації росіян



Анатолій Кашпіровський, відомий з радянських часів своїми телесеансами психотерапії, звернувся до президента Росії Володимира Путіна з проханням відмовитися від масової вакцинації від коронавірусу. Його відеозвернення опубліковано на YouTube.

Кашпіровський нагадав, що людство в різні роки стикалося з різними пандеміями: холери, чуми, віспи, пташиного грипу, іспанки. «І ось розігралася пандемія коронавірусу. Перші її зачатки, як свідчать статистичні дані, – ну, десь у 2012 році. А до цього? Це якась нова варіація пандемії. Але дуже грізна, тому залишає страшні сліди в легких. Багато хто сумнівається, що таке існує. Існує. Багато вмирає», – сказав він.

Далі, за словами екстрасенса, в світі заговорили про вакцинацію. «Білл Гейтс спочатку відверто висловився про те, що буде вакцинація. І сам він є членом однієї цієї організації всесвітньої, яка вирішила здійснити новий світовий порядок і населення Землі очистити від зайвих. А зайвих багато», – сказав Кашпіровський, зазначивши, що після обурення громадськості Гейтс «почав виправдовуватися».

На думку Кашпіровського, після пандемії почнеться страшне – «всесвітня загибель людей». При цьому російський МОЗ, за його словами, вже повідомив про створення вакцини від коронавірусу і обов’язковий характер вакцинації. Кашпіровський зауважив, що ця кампанія може привести до загибелі багатьох росіян, в тому числі жінок і людей похилого віку. «Володимире Володимирович, захистіть», – звернувся він до Путіна.

 

Читайте також:  Вчителька виставила ученицю за двері, бо її мати не здала гроші у "ФОНД КЛАСУ" – подробиці ситуації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.