facebook

Древні і таємничі, чарівні і мальовничі Карпати кличуть на «БЕРЕЗІВ БАНДЕР ФЕСТ»!

Одного чудового дня твоє буденне життя зміниться… Ти знайдеш в Інтернеті чи почуєш від знайомих те, про що НІХТО і НІКОЛИ не знав



: на фестиваль «БЕРЕЗІВ БАНДЕР ФЕСТ» запрошують древні і таємничі, чарівні і мальовничі українські Карпати!!!

ВІН ще нікому не знаний, новий, але як відомо, все нове, що ми зустрічаємо в житті – цікаве та неповторне. Отже, спробувати варто і з упевненістю можна сказати: Ти не помилишся у своєму виборі!

Все менше часу залишається до початку наймасштабнішого фесту з тих, які коли-небудь проходили на Прикарпатті.

Усім вистачить кришталево чистої джерельної води і цілющого гірського повітря! Березівські гори і полонини вже більше тисячоліття (!) приваблюють людей з усього світу неземною красою.

І себе показати та й інших почути і побачити приїде багато відомих виконавців, які будуть сіяти горами позитивну енергію і дарувати незабутні враження.

Сорок (!) музичних гуртів, серед яких ТАРТАК, ТІНЬ СОНЦЯ, ВЕРЕМІЙ, ГУЦУЛ КАЛІПСО… Зачарують виступи Ансамблю танцю «Покуття», театру козацького бою «Запорізький спас». Програма арт-сцени також наповнена яскравими, непересічними та цікавими виступами. Ґарантуємо веселий настрій, розваги та незабутні враження, а також нові знання на майстер-класах, мистецьких заходах і гуртках.

Вражаючими для відвідувачів будуть виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, смачна гуцульська кухня та ярмарок народних майстрів. Влаштуємо «Козацькі Забави», уроки екстремального виживання в горах, вишколи, піші екскурсії мальовничими Карпатами, дамо змогу вдосталь покататися на конях, запалимо повстанську ватру, яка здружить усіх відвідувачів.

Фестиваль проходитиме незабутніх 3 дні – 17-19 липня. Територія буде задіяна велика, тому її умовно буде поділено: НАМЕТОВЕ МІСТЕЧКО, АРТ- МИСТЕЦЬКУ ЧАСТИНУ, ЯРМАРОК та, звичайно, ГОЛОВНУ СЦЕНУ.

Читайте також:  На Прикарпатті є нікому невідоме село із вражаючим палацом-красенем (фоторепортаж)

Що стосується побуту, то організатори постараються створити максимальні умови: на території будуть обладнані душові кабіни та умивальники, біотуалети, а задля дотримання чистоти роздадуть великі сміттєві пакети всім відвідувачам.

Звичайно, ці слова захоплюють і вже хочеться мчати на фестиваль, бажання переповнює зсередини. Але виникає одне питання: Як краще добиратись? Найкраще сполучення з Вижнім Березовом має Коломия. Тому, можна добиратися до Коломиї, а вже звідти на фестиваль. Але і з Косовом також непогане сполучення. Якщо хочете трошки пройтися, то на Фестиваль також можна добиратися доїхавши до села Текуче, Середній Березів, Нижній Березів, а вже звідти – пішки. Це не займе багато часу. Незалежно від того, як саме Ви будете добиратися, воно того варте. Прекрасні краєвиди, приємні жителі цієї місцевості та гості, які прибудуть на фестиваль, забезпечать ейфорію.

Ми чекаємо саме на Тебе! Запрошуй друзів, відміняй всі плани, збирай речі і вирушай.

Гарний настрій і незабутні моменти подарує тільки «БЕРЕЗІВ БАНДЕР ФЕСТ»!

Михайло Перцович

Шукайте деталі в групі Facebook