facebook

Що найбільше подобається чоловікам під час сексу

Яка поведінка жінки в ліжку вам подобається найбільше? Всі чоловіки, яким ставилося це питання, представили список, який складається приблизно з двох десятків речей, про які вони мріють. Але перш ніж про них написати, хочеться зазначити наступне: жінка не повинна це робити. Взагалі у житті, а тим паче, у сексі, жінка нікому нічого не повинна. А от якщо їй вже закортить порадувати свого чоловіка і самій зробити щось новеньке, то наш список стане їй у нагоді.

 

Ну, що ж, поїхали – 18 способів зробити коханому приємно!

Красива білизна


не треба соромитися, не треба думати, що ви будете виглядати безглуздо, зустрівши свого коханого у мереживних панчохах, сексуальному корсетику та на підборах. Ні, чоловік просто з’їде з глузду, побачивши таку красу. Будьте певні, це зробить його неймовірно щасливим.

Світло
Бачити в темряві так само, як і при світлі може лише один чоловік з мільйона! А якого ж зорового, емоційного контакту у ліжку з коханим ви хочете, якщо він вас не бачить? Чоловіків дуже заводить дивитися на свою жінку під час сексу, вивчати її. Ніхто не каже про те, що в кожний кут кімнати треба встановити по прожектору. Ні, ми кажемо про м’яке, приглушене освітлення. А для цього вистачить нічничка з абажуром рожевого чи помаранчевого кольору. З такими відтінками шкіра і фігура жінки дуже виграють: теплий колір замаскує всі недоліки (якщо вони у вас, звісно, є).

Смаколики
Не полінуйтеся: залиште поруч із ліжком якісь смаколики та обов’язково водички. Майже всі чоловіки після статевого акту відчувають звіриний апетит і жахливу посуху в роті. Це нормально, це не значить, що він якась тварина. Йому треба набратися сил для можливого другого заходу.

Читайте також:  "Валіть додому, невдячні с#чі діти": поляки блокують залізничні перевезення української агропродукції

Затягуйте свої ігри
Чоловіки – мисливці. Їм не можна давати все і одразу. Грайте з ним, нехай він вас “переслідує”. Нехай він вам завойовує. Але дивіться не переборщить з відбиваннями.

“Чого ти хочеш?”
Просто запитайте, чого хоче сам ваш чоловік? У кожного з них є свої фантазії, мрії, бажання, про які вони бояться нам розповісти. Бояться своїми одкровеннями злякати чутливих нас, а тому, вважають за краще мовчати в ганчірочку про свої чудові ідеї.

Рухайся
Будь-якому чоловікові подобається, коли під час сексу жінка рухається. Причому чим активніше – тим краще.

У чоловіків теж є груди!
Так, деяким чоловікам теж подобається, коли облизують та покусують їх соски. Щоправда, робити це треба ніжно, ласкаво, довго. Але знову ж таки, вчені не радять цим захоплюватися.

Кричи
Зітхай, шепочи, стогни, розмовляй, верещи… Для чоловіка крики партнерки завжди приємні. Це означає, що його пеніс увійшов досить глибоко для того, щоб вам добре.

Депіліруй зону бікіні
У 165 чоловіків думки на тему: як мають виглядати жіноче лобкове волосся, розділилися таким чином:
– видалені повністю -15
– депіліровані в “зоні бікіні “- 144
– росли природно – 6

Не лякайтеся і не біжіть викликати поліцію
Не треба бити на сполох, перелякано забиватися у кут, і кричати “Допоможіть!”, коли він раптом запропонує тобі анальний секс. Така ідея хвилює багатьох чоловіків. Чому? Все просто! Це табу; їм цікаво випробувати нові відчуття; у самих чоловіків ця область більш ерогенна, ніж у жінок, через що вони переконані, що дівчатам анальний секс подобається. Хоча, якщо вірити статистиці, він подобається лише одній жінці з п’яти.

Читайте також:  У Франківську на пожежі будинку в середмісті евакуювали четверо людей

Випий літр перед сексом
Мова йде не про спиртні напої, а про сік чи звичайнісіньку воду. Справа в тому, що при наповнені сечового міхура стимуляція точки (розташованої на передній стінці піхви), під час сексу відбувається активніше. Простіше кажучи, ти отримаєш більше задоволення від статевого акту. А чоловікам дуже подобається, коли жінці з нами добре.

Вдосконалюй техніку
Чоловіки є великими шанувальниками орального сексу. Порада одна: дійте не ротом, а язиком і долонями. А, і ще одне: нехай це буде частіше, ніж 1 раз на тиждень.

Робіть йому компліменти
Що, думали, що тільки жінки тануть від компліментів у ліжку? Ні, навіть розфуфирені мачо не завжди впевнені, що роблять все правильно. Чоловіки дуже бояться, що жінці не сподобається. Тому будь-який комплімент буде сприйнятий з щирою подякою. Зовсім необов’язково вишукувати пишні образи і важкі дифірамби. Досить просто сказати: “У мене ніколи нічого подібного раніше не було!” (Нехай навіть правдива частина цього вислову буде ставитися до того факту, що ніхто ще не займався з тобою сексом в шкарпетках).

Цілуй його у вуха і шию
Вуха і шия – ерогенні зони не тільки у жінок і кішок. У цьому чоловіки нічим від жінок не відрізняються.

Грай з його кращою частиною
Чоловікам дуже подобається, коли жінка пестить, чіпає, перебирає їх яєчка. До речі, по обидва боки від пеніса є спеціальні “кишені”, в яких яєчка іноді ховаються під час будь-яких екстремальних подій. Механічно їх теж можна прилаштувати, хоча це не так просто – вони весь час норовлять звідти вислизнути. Але процес напевно сподобається вашому чоловікові.

Посміхайся
Багато жінок, навіть ті, які щиро люблять секс, вважають своїм обов’язком робити в ліжку таке обличчя, ніби поруч із ними не уважний і чуйний партнер, а орел, який видзьобує їх печінку. При цьому, коли чоловік зупиняється і починає запитувати: “Тобі погано? Не подобається?”. Йому відповідають, що все дивовижно добре. Після чого – знову: гримаси жаху і засмучені обличчя. Забудьте про це: це не сексуально!

Читайте також:  Деяким українкам у Польщі виплатять допомогу по 4000 доларів: хто може розраховувати

Дзеркало
Для чоловіка дуже важливо спостерігати за вами. А коли вас стає в два рази більше… мммм…

Завадь йому досягти оргазму
Хочеться ще, а він вже явно виходить на фінішну пряму? І радий би зупинитися, та не може? Допоможи йому. Є такий старий, цілком дієвий “стоп-кран”: якщо в цей час потягнути чоловікові яєчка донизу, еякуляція затримається. Тільки тягнути потрібно без особливого ажіотажу – інакше вона ризикує затриматися дуже надовго.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.