facebook

На Львівщині помер молодий священник

У неділю вранці на 44-му році життя помер настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці у місті Перемишляни, протоієрей Михайло Щербань.
Про це повідомляє Львівська Мануфактура Новин.




“Дуже шкода, що протоієрей Михайло пішов від нас так рано. Він серйозно хворів і довго лікувався. Отець Михайло служив у Перемишлянах досить довго, парафіяни відгукувалися про нього завжди тільки добрим словом”,
– розповідає міський голова Перемишлян Олександр Зозуля.

В отця залишилась мати, молода дружина та двоє дітей.

“Ніхто не може сказати поганого слова про отця Михайла, бо він був чудовою людиною, добрим наставником.

На його обличчі завжди була усмішка, навіть в останні дні свого життя, коли хвороба виснажила його тіло, він посміхався, але, дивлячись в його очі, не важко було помітити в них великий сум, який не можливо було заховати за усміхненим обличчям. Все своє життя отець Михайло випромінював світло, він жодного разу не пройшов повз не усміхнувшись і не запитавши: «Як справи?». Напевно, ніколи ніхто не чув його крику, не бачив його злим, бо він був дуже доброю і чуйною людиною”, – згадує про отця парафіянка Ольга Брощук.

Довідка

Отець Михайло народився у Перемишлянах. Закінчив Київську духовну семінарію та Київську духовну академію. Викладав уроки етики та християнської моралі у недільній школі. У 2004-му та 2006-му роках отримав Архієрейські благословенні грамоти.

Читайте також:  «Здадуть українців з потрохами»: Кучма жорстко розкритикував «формулу Штайнмаєра»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.