facebook

“Ніби щось відчувала” – розповіли про родину, яка загинула в лобовому зіткненні

У Перегінському Рожнятинського району на Прикарпатті в лобовому зіткненні загинули подружжя Богдана і Марти Максимців та їхній наймолодший син Ігор, 32 роки. Він був за кермом ВАЗа, який на Mercedes-Benz Vito протаранив житель сусіднього села Закерничне.

Дружина Ігоря 26-річна Яна та 2-річний син – у лікарні. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла голова селища Ольга Абрам.

“Дуже добра родина. Всі спокійні, привітні. Господарі такі, нічого поганого ні про кого не скажуть. Марта як наче відчувала щось. Сходила до церкви, запричащалася, була на сповіді. А потім поїхали до брата. Він на ноги хворий, не ходить. Вона наче прощалася з ним – обійняла, поцілувала і ще довго махала рукою”, – розповіла Абрам.

Батьки Ігоря були пенсіонерами. Він одружився 6 років тому. Працював на бурінні нафтових свердловин у Росії, їздив на сезонні роботи. Його батьки були пенсіонерами. У них залишилися ще один син та донька.




Аварія в Перегінському біля автозаправної станції на вул. Січових стрільців сталася 9 серпня, близько 18:00. Там у лоб зіткнулися Mercedes-Benz Vito 120 та ВАЗ-217230. За словами очевидців, Mercedes на шаленій швидкості врізався в автомобіль, який рухався в бік Вільхівки.

Читайте також:  На Богородчанщині водій фури розбив дві машини і втік. Чоловіка спіймали у сусідньому районі (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.