facebook

Шоумен назвав політиків, з яких ніколи не насміхався Зеленський

Президент здобув свою популярність завдяки політичній сатирі, але сам її важко переносить. Зеленський ніколи не дозволяв собі глузувати над Путіним та Аваковим.
Про такі спостереження Главкому розповів відомий шоумен Дмитро Чекалкин.



На питання, наскільки небезпечно глузувати з президента і висміювати його дії Дмитро Чекалкин відповів:

«Ми ж вже маємо судові позови проти Пояркова, Федини, Звіробій. Тобто є прояви утисків тих, хто критикує Зеленського. Все це виглядає абсолютно нелогічним на тлі того, що нинішній президент здобув свою популярність завдяки саме політичній сатирі. Те, чого за визначенням не могло відбутися в Росії стосовно Путіна. Пригадуєте, в одному з виступів Зеленський ставав на коліна і сказав: я звертаюсь до людини, від якої залежить все на світі: «Владімір Владіміровіч, забєрітє мєня отсюда!».

Як зазначає шоумен, Зеленський ніколи не дозволяв собі глузувати над Путіним і Аваковим, але всі інші політики були в програмах студії «Квартал 95» об’єктами насмішок.

У повідомленні йдеться, що Дмитро Чекалкин – перекладач, дипломат, шоумен, генеральний директор компанії Diva Production, яка займається організацією статусних урочистостей, святкувань та розіграшів. Відомим став завдяки участі в телевізійному шоу «Золотий Гусак». Творець популярних проектів «Веселі яйця», «Операція ПроФФесор», «Все геніальне – у тостах» та «Розіграли!». Сьогодні називає себе Чекалкин «порохоботом».

Читайте також:  У Зеленського зробили несподівану заяву про коаліцію: “Готові до співпраці з…”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.