facebook

Віктор Павлик показав щемливі серцю кадри з молодшим сином – з перших років і до останніх днів життя Павла

Тиждень тому шанувальників творчості Віктора Павлика сколихнула сумна новина – його 21-річного сина Павла забрала онкологія. Співак важко переживає втрату: сильно плаче і переглядає сімейний альбом.

Кількома кадрами з особистого архіву артист вирішив поділитися і в Instagram. Співак опублікував відео, яке складається з фотографій, які нагадують йому про щасливі моменти з минулого. На знімках можна побачити, як Паша ріс і як виглядав в останні місяці перед смертю.

Ролик супроводжується піснею Yesterday у виконанні Віктора Павлика.



“Здається, що вчора…”,
– підписав відео артист.

Відео до сліз зворушило шанувальників співака, вони продовжують висловлювати свої співчуття у вигляді сумних смайлів та слів підтримки.

Павло – молодший син Віктора Павліка, якого йому народила третя дружина Лариса Созаева. Пара прожила разом 18 років. У музиканта також є 34-річний син Олександр від першого шлюбу і 31-річна дочка Христина від другого. Зараз артист одружений вчетверте на своєму концертному директорові Катерині Репяховій, молодшій за нього на 29 років.

Вперше про хворобу сина Віктора Павлика стало відомо в жовтні 2018 року. Тоді музикант повідомив у соцмережах, що у його хлопчика діагностували саркому – рак хребців. За словами артиста, хвороба з’явилася несподівано і стала для них справжнім шоком.
З травня 2020 року стан Павла Павлика став погіршуватися. За весь період юнак пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. А 7 серпня мама хлопця повідомила, що його сина не стало.

Читайте також:  Не толерантна до секс-меншин: у Львові звільнять вчительку, котра розкритикувала геїв

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.