facebook

Вагітна школярка народила дитину – вона заявляла, що її батькові 10 років

У Росії 16 серпня народила дочку 14-річна школярка з Желєзногорська Дарина Суднішнікова, яка раніше заявляла, що батьком дитини є її 10-річний друг.



Мати і дитина почувають себе добре, дівчинка з’явилася на світ в одному з місцевих пологових будинків, повідомляє starhit.ru.

Як з’ясувалося, Дарину Суднішнікову згвалтував старшокласник. Зараз він перебуває під слідством.

“Чому я залишила дитину? Тому що це людина, і хіба вона винна в тому, що з’явилася за таких обставин?! Я дуже люблю дітей, тому навряд чи б пробачила собі аборт в майбутньому. Я впевнена, що винила б себе за це дуже довго”, – сказала малолітня мама.

Вона розповіла, як пройшли пологи.

“Я практично весь час в переймах проспала, мені поставили знеболююче в спину, перед цим прокололи міхур. О сьомій ранку почалися страшні перейми, я думала, я здохну”, – говорить Даша, додавши, що їй довелося накласти шви.

Спочатку Дарина заявляла, що батьком її дитини є 10-річний друг Ваня. Як з’ясувалося, школярка брехала.

“Я намагалася не думати про той жахливий випадок, який перевернув все моє життя. Але з часом звикла і прийняла те, що Ваня буде батьком, хоч і не біологічним. Та й тим більше я боялася, що не змогла б більше завагітніти. Я розумію, що мені всього 14 років і про материнство, в цьому віці складно говорити, багато хто говорить, що я взагалі заб’ю на дитину “, – ділиться думками дівчинка.

Читайте також:  Українці, через кілометрові черги на кордоні, декілька діб не можуть потрапити до Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.