facebook

Скільки коштує зібрати дитину в школу: батькам підрахували витрати

1 вересня вже не за горами і батьків цікавляться, у скільки зараз обійдеться зібрати улюблене чадо до школи. Експерти підрахували витрати і з’ясували, що все необхідне до школи “виллється в копієчку”, а саме в 2500 гривень, якщо рахувати витрати на хлопчика.

Як повідомляє ТСН, вартість всього необхідного до школи для дівчинки вже обійдеться батькам у 3000 гривень




“Більше половини цієї суми піде на одяг школяра. Вартість покупок на дівчаток вище − майже 3 тисячі. Новий портфель можна придбати за 400 гривень. Набір канцтоварів обійдеться у майже 350 гривень”,
− йдеться в повідомленні.

Фахівці дають важливу раду, що якщо купувати підтримані речі, то цю вартість можна зменшити на 40%, ну а якщо купувати все нове, то доведеться розщедритися.

Відзначимо, що в новому навчальному році школи в Україні відкриються у всіх зонах, крім “червоної”. Якщо у регіоні висока захворюваність коронавірусом, то робота освітніх установ там буде заборонена.

Як повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, це стосується як приватних установ, так і державних. Також міністр додав, що той чи інший рівень небезпеки встановлюється на 14 днів. Тобто через 14 днів, виходячи з показників, буде прийматися рішення про зменшення рівня небезпеки до “помаранчевої”, “жовтої” або навіть “зеленої” зони. Після чого буде відновлено роботу шкіл та дитячих садків.

Читайте також:  Діти, які живуть у Містечку святого Миколая на Прикарпатті, потребують допомоги

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.