facebook

″Буде дві області – Мінська і Могилевська”: Жириновський заклався на ящик пива, що Білорусь увійде до складу Росії

Скандально відомий російський політик, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко повинен піти у відпустку на три місяці, а парламент країни за цей час має проголосувати за входження Білорусі до складу Росії.



Про це він сказав в ефірі радіостанції Ехо Москви.

Під час свого виступу в ефірі Жириновський посперечався з ведучим про те, що Білорусь дуже скоро увійде до складу РФ, про це він написав в своєму Telegram-каналі.

“Сперечалися з ведучим Ехо Москви Олексієм Наришкіним на ящик пива, що до нового року Білорусія увійде до складу Росії”, – написав Жириновський.

А в ефірі скандальний політик заявив, що Лукашенко має передати владу проросійському кандидату.

“Лукашенку треба зараз замінити себе нейтральною людиною, проросійським. Нехай він його призначить головою уряду Білорусії і піде у відпустку на три місяці, а всі питання буде вирішувати новий голова уряду. Парламент буде його рукою”, – сказав Жириновський.

“І вони тоді увійдуть до складу (Росії) до 1 січня 2021 року. Будуть дві області – Мінська і Могилевська”, – додав він.

Жириновський вважає, що якщо Лукашенко прийме таке рішення, він увійде в історію, а білоруси добре заживуть.

“У його інтересах піти красиво, як Богдан Хмельницький, щоб він увійшов в історію. Нехай краще Білорусія приєднається до Росії, і він як останній президент підпише всі документи. Це єдиний безболісний шлях. Ми ж не говоримо про окупацію. Ми нічого поганого не зробимо. У них будуть нижчі ціни на газ, нафту, енергоресурси. І білоруси будуть в захваті від цього приєднання “, – сказав Жириновський.

Читайте також:  Яким буде навчання у вишах та коледжах з 1 вересня: Міносвіти зробило заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.