facebook

Вакарчук несподівано поділився секретом щасливого шлюбу

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова кохають одне одного вже 20 років



Святослав Вакарчук під час карантину дуже зблизився з сім’єю. Про це сам співак розповів в ефірі каналу “Україна”.

Зі своєю дружиною Лялею вони разом майже 20 років. Виховують доньку. Але про неї артист не розповідає. А от секретом щасливого шлюбу ділиться із задоволенням.

“Довгі стосунки мають одну головну річ – повагу. Повагу людини, з якою ти поруч”, – зазначає Вакарчук.

Власне, повага та взаємність – це головні складники не тільки в особистому, а й в професійному житті Святослава.

“Мені здається, якщо ти чесний і те, що ти даєш людям, ти можеш це донести, в тебе є професійність, в тебе є досвід, в тебе є енергія, то люди відповідають взаємністю, а далі це вже обмін енергією і питання техніки, що називається. Справжній видатний концерт, коли артист з глядачем – це фактично як не фізична форма сексу”, – зазначає музикант.

Також Вакарчук розповів журналістам, як нещодавно він був у пішому поході в Карпатах, де щодня проходив по 15-20 км. Каже, спорт допомагає тримати себе у формі.

“В першу чергу – це йога, а також – біг, баскетбол і бадмінтон. Коли ввели обмеження карантину, то заборонили займатись спортом в парку, але бігати не заборонили. Я взяв із собою маску і бігав кругами навколо парку, щоб не порушувати правила”, – поділився артист.

Нагадаємо, що у День Незалежності України гурт “Океан Ельзи” виступить у Київській фортеці. Це місце обрано спеціально для того, щоб в умовах карантину глядачі могли відвідати концерт і зберігати дистанцію. Слухачів буде небагато – кілька сотень. Усі вони прийдуть за спеціальними запрошеннями.

Читайте також:  Вибори Президента 2019: Вакарчук прокоментував свою кандидатуру

“Це і військові, і поранені, легкопоранені, які можуть прийти на концерт. Це і волонтери, це і пожежники, які боролися з пожежами в Чорнобилі, це і лікарі, які захищають зараз, особливо на передовій”, – коментує незмінний лідер ОЕ у програмі “Ранок з Україною”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.