facebook

Прийшов час руйнувати корупційно-олігархічну систему: хто наступний на Прикарпатті?

Івано-Франківський прецедент мав яскраво продемонструвати, що з Саакашвілі краще не сперечатися – глава Державіаслужби пущений “в расход”!

Буквально днями сталася перепалка між головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі та главою Державіаслужби Денисом Антонюком, який намагався переконати Михайла в тому, що живе на зарплату в 5,5 тисяч гривень! Загалом не минуло й доби



, а Антонюка пустили “в расход”. Образно. І не просто пустили

Так, щодо діяльності Державіаслужби буде проведено розслідування, а поки, глава служби Денис Антонюк відсторонений від виконання службових обов’язків. І, щось підказує, що це відсторонення для Антонюка тільки квіточки, ягідки його чекають ще попереду. І не тільки його.

Справа в тому, що багато “чинушів”, які кришуються” олігархами, втратили відчуття реальності. А реальність така, що Саакашвілі це не просто новий губернатор поставлений у якійсь області, замість когось. Саакашвілі це людина, яка ламає систему і якщо йому хтось заважає це зробити – він зламає і його. І жоден олігарх, прокурор, суддя або кримінальний авторитет, не зможе йому в цьому перешкодити. Івано-Франківський прецедент мав яскраво продемонструвати можливості Саакашвілі. Пора опускатися з небес – інакше вас поламають. Через коліно.

Джерело – http://zloy-odessit.livejournal.com/1332639.html

Читайте також:  Гройсман поскаржився на Порошенка і його "ворожу" систему

Шукайте деталі в групі Facebook