facebook

Гралися із сірниками: у Хмельницькій області з палаючого будинку врятували 11-річну дівчинку

На Хмельниччині з палаючого будинку, який через необережність з сірниками підпалив 7-річний хлопчик, врятували його 11-річну сестру.
Про це повідомляє ГУ ДСНС у Хмельницькій області.



В повідомлені йдеться, що 27 серпня до пункту зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вулиці Старокостянтинівське шосе, що в приватному секторі міста Шепетівка.

Зі слів рятувальників, значна відстань до місця пожежі – понад 3 км, та пізній час її виявлення призвели до того, що на момент прибуття підрозділу ДСНС полум’я всередині будинку поширилось на площу близько 70 квадратних метрів.

“Під час розвідки в одній із кімнат будівлі було виявлено непритомну 11-річну дівчинку. Дитину з отриманими під час пожежі травмами вогнеборці негайно евакуювали з приміщення та передали медикам. Каретою екстреної медичної допомоги постраждалу дівчинку було транспортовано до Шепетівської центральної районної лікарні для надання необхідної медичної допомоги”, – повідомляють у ДСНС.

Рятувальники додають, що ймовірно, причиною пожежі стали пустощі дітей із вогнем.

Як виявилося дещо пізніше, – кажуть рятувальники, – за відсутності батьків, за дітьми — 7-річним хлопчиком та його 11-річною сестричкою — залишилася наглядати прабабуся 88-ми років.

“Поки зранку бабуся поралася по господарству, хлопчик, прокинувшись, вирішив “розважитись” сірниками, що потрапили йому на очі. Спершу, як виявилося загорівся диван, а хлопчик, злякавшись, вибіг з будинку та кинувся кликати на допомогу”, – кажуть рятувальники.

Читайте також:  Жінка жорстоко побила 4-річну дівчинку, дитина в реанімації без свідомості

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.