facebook

В Івано-Франківську оголошують конкурс, щоб прикрасити місто

Директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак повідомив, що у Івано-Франківську розпочинається новий конкурс.
3b737ee28c9d076e7623dff12bc296021



„Я давно мрію прикрасити опори на центральних вулицях та майданах нашого міста. На жаль, в бюджеті 2015 р. коштів на це не передбачено. Тому звертаюсь до усіх небайдужих мешканців міста, соціально відповідальних суб’єктів господарювання, установ та організацій з проханням підтримати хорошу ініціативу та заквітчати вулиці рідного міста”, – розповідає Михайло Смушак.

Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку оголошує конкурс на право облаштування вазонів з квітами на електроопорах вулиць міста Івано-Франківська та їх догляду протягом всього сезону цвітіння.

Винагородою переможцям конкурсу стане розміщення на опорах інформації: „Влаштовано …”, „За сприяння …”, тощо. Розмір та форма інформації погоджуватиметься спеціально створеною комісією конкурсу, до якої увійдуть представники органів влади та громадських організацій міста на паритетних умовах.

Для участі в конкурсі потрібно подати заявку (прикріплений файл) та відправити на адресу Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 7, електронна адреса: [email protected]). При цьому необхідно враховувати загальну композиційність.

Заявки приймаються до 20-го квітня 2015 р. Переможці визначатимуться вищезгаданою спеціально створеною комісією і будуть оголошені до 25 квітня 2015 р. З переможцями укладуть відповідну угоду. Вазони з квітами повинні бути влаштовані до 7 травня – дня міста Івано-Франківська.

Читайте також:  У Франківську на конкурсі обрали головну лікарку дитячої лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook