facebook

Настав момент їм дізнатися: Тарас Тополя з синами вшанували пам’ять загиблих захисників України

Лідер гурту “Антитіла” та волонтер Тарас Тополя вшанував пам’ять військових, полеглих в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність країни. Музикант прийшов до Стіни пам’яті, де розміщені портрети людей, які віддали своє життя заради життя інших українців.



Покласти квіти артист прийшов з двома синами – 7-річним Романом та 4-річним Марком. Як зазначив Тополя в своєму Instagram, молодшому синові пора дізнатися “про Героїв та зрадників, про відвагу і ницість, про цей буремний час, в якому його Душі обрано проявитися”.
“Стіна пам’яті полеглих захисників України в російсько-українській війні” – було прочитано обома. І пошановано квітками. І усвідомлено. Настільки, наскільки здатне осягнути дитяче серце”, – написав Тарас.

Стіна пам’яті полеглих за Україну знаходиться в Києві біля Михайлівської площі. На ній розміщені плоскі металеві конструкції з фотографіями військових, добровольців та волонтерів, які загинули, захищаючи Україну під час війни на Донбасі.

У 2019 президент Володимир Зеленський затвердив нову пам’ятну дату – День пам’яті захисників України. Він проходить щорічно 29 серпня.

15 серпня лідер гурту “Антитіла” та Alyosha стали багатодітною сім’єю – співачка народила третю дитину. У пари з’явилася дочка, яку вони назвали Марією.
Старший син Тараса Тополі і Alyosha народився в Америці. Через сім років після народження первістка лідер гурту “Антитіла” пояснив, чому вони з дружиною зважилися на пологи за океаном.

Читайте також:  Тепер назавжди разом: молоді закохані розбилися у страшній ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.