facebook

Марцінків продовжив канікули школярам Франківська – “Краще, ніж дистанційка”

В Івано-Франківську продовжать шкільні канікули. Про це розповів очільник міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.



Повідомляється, що сьогодні, 31 серпня жителі Івано-Франківська зібралися на акцію протесту проти визначення міста в “червону зону” карантину.

Жителів міста підтримав і мер Руслан Марцінків, який назвав поділ країни на зони карантину таким, що суперечить здоровому глузду.

“Судять по заповненості наших лікарень. Але є незаперечний факт. Наші лікарні приймають пацієнтів з області, з районів. А це впливає на заповненість” – написав Руслан Марцінків.

У зв’язку з цим влада Івано-Франківська вимагатиме в судновому порядку скасувати рішення щодо введення “червоної зони” в місті.

Крім того Марцінків заявив, що на час карантину у Франківську на 2 тижні будуть продовжені канікули в школах. Дане рішення прийняли як заміну дистанційному навчанню, адже глава Фраковська впевнений, що діти повинні навчатися на денній формі.

“Ми готові до 1 вересня, школи та садочки готові. Адже це конституційне право-право на навчання наших дітей!”- додав Руслан Марцінків.

Читайте також:  Врятуємо життя! У Франківську мотоцикліст, який потрапив у ДТП, потребує негайної допомоги. РЕКВІЗИТИ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.