facebook

Я пам’ятаю, як відгріб на Позитроні, – Притула про пригоди у Франківську

Івано-Франківськ посідає особливе місце у житті Сергія Притули. Про це він розповів у інтерв’ю Агенції новин Фіртка.

«Івано-Франківськ у моєму житті активно з’явився у 1994 році. Тоді мій старший брат Василь виграв всеукраїнську олімпіаду з правознавства та обирав у який юридичний поступати. Звичайно, було б дуже дуже круто навчатися у Харкові чи Києві, але ми були родиною із доволі скромними бюджетами, тому обрали Івано-Франківськ. Не в останню чергу ще й тому, що тут жила моя хресна мама та її чоловік. Тому, до родини дитину було відправити набагато простіше»,



– сказав Притула.

Відчув на собі він колись і норов місцевих хлопців.

«Вже рік 97-98 я почав приїжджати частіше: студент, були колєги… один раз я навіть вигріб на Позитроні, але попри те, я помічав, як місто видозмінюється», – додав телеведучий.

За словами Сергія Притули, на початку 90-их Франківськ був сумною пародією Тернополя. На початку двохтисячних місто різко вирвалося вперед, знайшло у собі сили рухатися та розвиватися.

Є на Прикарпатті в актора особливі місця для відпочинку.

«Крім Франека, є надзвичайно чудовий напрямок, який я облазив вздовж і в поперек – це Яремче, Татарів, Микуличин та Яблуниця. Раніше, за будь-якої нагоди, я брав малого під паху, сідав у машину та їхав з Києва сюди. На квадроциклах ми погнали якось на Ягідну, полягали на полонині, лежимо балдіємо – красота. Я страшенно люблю гори» – підсумував Притула.

Читайте також:  Стали відомі імена претендентів на заміщення вакантної посади ... імена претендентів на посаду директора івано-франківського ЦСМ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.