facebook

У Миколаєві автомобіль збив людину та втік: чоловіку відірвало обидві ноги. Відео

ДТП трапилася ввечері 4 вересня на проспекті Героїв Сталінграда у Миколаєві. Випадкові перехожі побачили чоловіка, який лежав у крові на проїжджій частині вулиці. У потерпілого була травматична ампутація обохх ніг.
Про це інформує місцеве видання Новости-N.

Як розповіли очевидці, неподалік від місця аварії стояв автомобіль з шашечками темного кольору на європейських номерах, імовірно Opel Vectra. З таксі вийшли двоє жінок і чоловік, підійшли до місця події, подивилися на лежачого на землі чоловіка, потім назад сіли в автомобіль і поїхали.

Допомогли потерпілому чоловіку двоє військовослужоців 36-ї бригади морської піхоти, які випадково опинилися на місці. До прибуття “швидкої” вони наклали джгути на обидві ноги, щоб зупинити кровотечу.

Зазначається, що медики та поліція до місця ДТП їхали досить довго – понад 40 хвилин. Люди, які були біля потерпілого, по кілька разів телефонували на “102” і “103”. Коли прибули лікарі «швидкої», чоловіку зробили укол знеболюючого препарату, після чого його посадили в автомобіль і відвезли в ЛШМД.

Як повідомляє видання, попри важкі травми чоловік перебував при свідомості. Він навіть зумів попросити людей, які надавали йому допомогу, зателефонувати сестрі. Сестра потерпілого невдовзі приїхала на місце події. Вона розповіла, що її брату 53 роки, він живе в селі Гур’ївка Миколаївської області, а в Миколаєві працює на будівництві.

Ймовірно, мужчина хотів зупинити автомобіль, щоб доїхати по трасі до Гур’ївки, однак замість цього потрапив під колеса.

Поліція встановлює обставини ДТП.

Читайте також:  В Україні незабаром запровадять жopстку систему контролю за прибутками громадян

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.