facebook

У Львові дівчина проковтнула 36 магнітних кульок: дитині зробили неймовірну операцію

У Львові хірурги змогли врятувати дівчинку, яка проковтнула багато магнітних кульок



У Львівській області дворічна дівчинка наковталася магнітних кульок з конструктора. Батьки зрозуміли, що з дитиною щось не так уже після того, як її почало сильно нудити.

Дівчинку доставили до Львівської лікарні Охматдит з Дрогобича. Лікарі відразу зробили дівчинці знімок і виявили, що дев’ять кульок під впливом магнітного поля створили ланцюг, а ще 27 – створили неправильне коло і потрапити в кишківник просто не могли. Було прийнято рішення оперувати дитину негайно, пише видання Zaxid.net.

Дівчинка – третя дитина в сім’ї, їй 2 роки та 7 місяців. Батьки її залишили на піклування старших дітей, які бачили, що перші кульки вона проковтнула ще 4 вересня. Вони не розповіли батькам, оскільки боялися отримати за те, що не встежили за сестрою. У суботу дівчинка проковтнула ще кілька кульок і її почало нудити. Ось тоді старші діти й зізналися батькам про магнітні кульки.

“Дев’ять кульок, які дитина проковтнула у п’ятницю, створили ланцюжок, оскільки було сильне магнітне поле. І вони пройшли зі шлунка в тонкий кишківник. А ті 27 магнітних кульок, які дівчинка проковтнула в суботу, створили неправильне коло і їх потрібно було негайно дістати. Кульки були діаметром 4 мм, найімовірніше з якогось конструктора”, – розповіла хірург Охматдиту Оксана Горбач.

Читайте також:  Франківські поліцейські затримали п'яного чоловіка, який чіплявся до патрульних (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.