facebook

Лікарка з Івано-Франківська: в реанімації місць немає, всі апарати ШВЛ зайняті

В Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні немає місць в реанімаційному відділенні і не залишилося вільних апаратів ШВЛ.



Про це написала в Facebook лікарка-реаніматолог Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Іванна Дідик. Жінка зізналася, що відчуває себе втомленою.

Вона звернулася до людей, які ігнорують елементарні правила в умовах карантину і легковажно ставиться до коронавірусу.

“Професія лікаря, а реаніматолога особливо, вимагає бути максимально гуманним і мати високий рівень емпатії. Отже, передаю найлюдяніший і співчутливий привіт всім скептикам, прихильникам теорії всесвітньої змови і просто невіруючим в коронавірус. Всім, хто носить маски на підборідді, під носом, в кишені або взагалі не носить. Всім, хто збирається на гучне весілля на двісті осіб (а як таке дійство пропустити) або інше масове збіговисько. Всім, хто не розуміє, що таке соціальна дистанція і антисептик для рук. Так ось. Місць в реанімаційному відділенні немає. Всі апарати ШВЛ зайняті. Думайте, панове. Якщо не про інших, то хоча б про себе”, – написала Дідик.

На питання користувачів в коментарях, наскільки захищений персонал медустанови, лікарка зазначила, що захист “максимально повний”.

Після того, як пост Дідик став популярним, вона його видалила. Зараз він недоступний за посиланням.

Нагадаємо, що Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Городенківський, Косівський і Тисменицький райони Івано-Франківської області потрапили до “червоної” зону карантину.

Станом на вівторок, 8 вересня, в Івано-Франківській області підтвердили 10508 випадків коронавірусу.

 

Читайте також:  Прикарпатцям пояснили чим відрізняється COVID-19 від звичайного грипу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.