facebook

Сили АТО підготували для «путінського бандопоїзда» смертельну пастку

Українські військовослужбовці мають намір знищити путінський бронепоїзд, який постачає бойовикам під Авдіївкою боєприпасами і забороненим «мінськими угодами» 120-мм озброєнням. Про свої плани сили АТО попереджають публічно, даючи можливість терористам відмовитися від участі в злочинній діяльності, від якої гинуть мирні люди і добровольці АТО

7515b28bbfbacf2647852e8c2b5972ac1435566333


Про це пише у соцмережі радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець.

«З Ясинуватої в бік Авдіївки час від часу (в тому числі і вночі) приїжджає путінський «бронепоїзд» (на місцевому жаргоні – бандопоїзд) – дизель з платформою, на якій стоять заборонені Мінськом 120 міномети. Хлопці чують звук дизеля і знають про можливий обстріл заздалегідь. Тому, страждають не військові, а переважно цивільні і житло, яке ближче до Донецька в Ясинуватій добряче побите», – повідомляє Бригинець.

Вивчивши карту, українські бійці прийшли до висновку, що даний дизель може рухатися тільки одним конкретним шляхом, тому вирішили «приготувати йому пастку». Українці свідомо оприлюднили свої наміри, щоб донести до ворожої сторони попередження про планомірне і тотальне знищенні всіх майбутніх смертоносних перевезень.

«Чому я відкриваю таємницю? З дозволу хлопців… Кажуть, якщо путінці прочитають – перестануть їздити і обстріли припиняться – це добре, не треба ризикувати життями! А не прочитають і не припинять – будемо йти в сіру зону і знищувати. У всіх випадках «бандопоїзд» буде зупинено!», – резюмує Бригинець.

Читайте також:  На сході освятили дерев’яну каплицю, привезену з Прикарпаття (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook