facebook

Українка померла, ожила і згадала минуле життя: літала над своїм тілом

Жінка з Закарпаття згадала минуле життя після того, як померла і воскресла



На Закарпатті стався дуже містичний випадок з Каміллою Ковач. Жінка після операції на щитовидній залозі пережила клінічну смерть. Вона розповіла, що увесь цей час літала над своїм тілом і спостерігала за подіями – лікарями, що намагалися реанімувати, операційну, коридор лікарні, морг.

Камілла навіть бачила в коридорі двоюрідну сестру, якій медики повідомили, що її більше немає в живих. Це сталося 20 років тому в Тернополі, і життя жінки згодом вже не було колишнім, пише zakarpatpost.

Жінка не пам’ятає, як прийшла до тями, але згадала, що в минулому житті була виноробом в Іспанії, і вже вмирала, але від отрути.

І хоча довгого світлого коридору вона не бачила, родичів не зустрічала, і не було нічого такого, про що часто згадують ті, що прийшли звідти, Камілла пережила своє минуле життя. Вона каже, що тоді так само задихалася… але від отрути.

“Мені дали наркоз і ввели в сон. Він був не таким, як зазвичай вночі. З одного боку, я усвідомлювала, що сплю, а з іншого – мені снилося, що я тону в морі… В цьому житті я ніколи не була на морі, ні разу, але уві сні все було неймовірно реальним… до мене почала повертатися пам’ять… я задихалася і перед моїми очима пропливали картини мого минулого…” – каже жінка.

У своїй “подорожі” вона усвідомлювала, що живе в Іспанії і у неї нещасливий шлюб, а чоловік хоче її смерті.

“Я розуміла, що живу в Іспанії, мій чоловік мене не любить, у нього є коханка, і він намагається мене позбутися… потім він дає мені випити вина з отрутою, і я вмираю… В той час моя уява знову переноситься до моря і я поринаю під воду, тону…” – додала Камілла.

Читайте також:  В МВС роз’яснили ситуацію з "заміною посвідчень водія кожні 5 років"

Після цього вона побачила перед собою темряву, а через мить – яскраве світло. Це була лампа в операційній. Тоді вона помітила своє тіло, яке лежало змучене внизу, а навколо метушилися лікарі. Потім тіло жінки відвезли в морг, а в коридорі ридала сестра. Коли вона помітила страждання рідної людини, захотіла повернутися.

Цікаво, що після повернення Камілла почала грати на гітарі, хоча до цього не вміла цього робити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.