facebook

ЕтноФестиваль не за горами… А в горах! У Карпатах!!!

Сьогоднішній світ



став неначе чорно-білим… Ти не знаєш де взяти фарби, щоб додати кольору? Відвідай 17-19 липня «БЕРЕЗІВ БАНДЕР ФЕСТ»: там знайдуться всі барви справжнього та чистого українського колориту, які матимуть віддзеркалення в самобутніх звичаях і традиціях.

Фестивальна програма на рівні світових стандартів: окрім моря музики та розвагмайстер-класи, мистецькі заходи і цікаві гуртки, катання верхи на конях. Головне дійство проходитиме на відкритій сцені, в оточенні зелених Карпатських лісів, гірське повітря.

Організатори пропонують не тільки “духовні харчі”: досвідчені ґаздині запросять скуштувати екологічні продукти гірських полонин – бринзу, будз, гуслєнку та інші смачні і поживні гуцульські страви.

На справжньому “Березівському ярмарку” можна буде не тільки побачити і придбати автентичні речі народних умільців, але й почути стародавні легенди про їх походження від прямих нащадків опришків і їх легендарного ватажка Олекси Довбуша!

Для молоді запланований вишкіл: усі бажаючі зможуть відчути себе героями на «Козацьких Забавах», на змаганнях з екстремального виживання в горах, де учасники здобудуть певні навички і загартують український козацький дух. Пластуни з національної скаутської організації України навчать робити вироби з глини, в’язати різні види вузлів, надавати першу медичну допомогу та ще багато чого цікавого.

Для тих, хто любить активний відпочинок і походи, пропонуються піші екскурсії, на яких можна розглянути всю красу мальовничих Карпат. А ввечері, щоб краще поспілкуватися та познайомитися між собою, горітиме “повстанська ватра”, де всі дружно будуть співати і вчити нових патріотичних пісень, адже це основна мета фестивалю – збереження та популяризація українських традицій.

Читайте також:  Третій рівень небезпеки! Рятувальники попереджають про негоду. Які регіони під загрозою

Від всіх прекрасних вражень захочеться злетіти в небо і це зможе кожен: побачити всю красу місцевості з висоти пташиного польоту. Прикарпатські дельтапланеристи і парапланеристи, майстри своєї справи, допоможуть охочим на декілька хвилин відчути себе птахом і полетіти вище гір.

Веселий настрій і незабутні враження забезпечать відомі митці та бажані гості фестивалю, які запалюватимуть наші серця і дарувати іскорку патріотизму в своїх виступах.

Організатори докладуть усіх зусиль, щоб учасники залишилися задоволеними та забули про свої проблеми, поринувши в казковий світ Карпат.

17-19 липня чекаємо саме на Тебе! ЕтноФестиваль «БЕРЕЗІВ БАНДЕР ФЕСТ» не за горами… А в горах!!!

Фестиваль відбудеться за підтримки: народного депутата України Олександра Шевченка, Івано-Франківської ОДА, Косівської РДА, Гірськолижного та SPA курорту “Буковель“, ТОВ “Люм’єр Фарма” Інтернет-магазину “Макстел“, ПАТ “Укртелеком“, ВО “Тризуб“, ГО “Правий сектор“, “Жіноча січ”, ДУК.

Інформаційний партнер – “Український Простір Прикарпаття”: //ukr-space.com/, http://ukr-space.if.ua/, http://простір.if.ua/

«БЕРЕЗІВ БАНДЕР ФЕСТ» у соціальних мережах: https://vk.com/berezivbanderfest

https://www.facebook.com/groups/401156850059934/

Онлайн продаж квитків: http://2event.com/events/307854

Михайло Перцович

Шукайте деталі в групі Facebook