facebook

“Завжди повторював, який він щасливий, що українець”: у Києві по-звірячому вбили студента-інваліда

Жахлива трагедія сталася в Києві в районі «Академмістечка». Двоє чоловіків жорстко розправилися з інвалідом дитинства Олександром Карасьовим. Зловмисники завдали хлопцю 24 ножових поранень, щоб завалодіти його грошима. Тепер вбивцям загрожує довічне ув’язнення.

Про сумну подію повідомляє Дмитро Ламза, передає “Це моя Україна“.

Так у своєму дописі він зазначає наступне:

“Вчора (17.09.2020 р.) вночі у м. Києві по-звірячому вбили інваліда дитинства, круглого сироту ОЛЕКСАНДРА КАРАСЬОВА! Це було вбивство з метою пограбування (24 ножових поранень).

Ця світла людина хотіла жити, хотіла створити родину, працювати на благо рідної України! Україну він дуже любив, завжди повторював, який він щасливий, що українець.
З цією людиною мене пов’язують певні періоди життя. Я згадую, як працював з ним в дитячому таборі «ЕВРИКА», як допомагав йому вступити до університету, як ми разом проходили шляхами бюрократії, щоб йому дозволили жити у гуртожитку. А після університету разом оббивали пороги провладних кабінетів задля отримання якогось житла для дитини – сироти. В його житті немає ні мами ні тата! Сашко мене завжди називав АНГЕЛОМ-ОХОРОНЦЕМ, ЙОГО РЯТІВНИКОМ!

Він один, його життя – суцільне випробування. Так, це доля! Долю ми не обираємо!
Його не стало! Його вбили! Зарізали!
Тепер мій обов’язок його по-людськи провести в останню путь! Ми обов’язково знайдемо вбивць! Зараз працюють правоохоронці. Вже сьогодні бачу порушення КПК, але я не дозволю закрити кримінальне впровадження (за ст. 115 ККУ) без виявлення всіх обставин та покарання винного. Закон обов’язково переможе!

В Олександра немає рідних! Тому все лягає на наші плечі!
Прошу всіх, бережіть своє життя!
Вічна пам’ять!
Вимагаю покарати винних, МВС України!”

Як повідомляють в поліції ймовірних вбивць затримали вже через кілька годин після того як знайшли тіло загиблого Олександра.

Читайте також:  У Києві вантажівка протаранила три автомобілі (фото)

В поліції зазначають, що зловмисники запросили 33-річного знайомого на прогулянку до лісу, а щоби безперешкодно заволодіти його майном, напоїли снодійним. Зрозумівши, що воно не подіяло, жорстоко розправилися з ним та відібрали особисті речі. Мобільний телефон вони здали в ломбард, за що отримали 15 тисяч гривень.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції протягом трьох годин встановили осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього злочину. Їх затримали в Києво-Святошинському районі із залученням співробітників спецпідрозділу поліції. Зловмисниками виявилися уродженці Дніпропетровської та Херсонської областей, 1989 та 1990 років народження.

У ході проведення першочергових слідчих дій та обшуків за місцем мешкання затриманих вилучили численні речові докази, речі потерпілого та інші предмети, які можуть вказувати на їх причетність до скоєння цього злочину», – зазначає начальник поліції міста Києва Андрій Крищенко.

Вічная пам’ять загиблому Олександру!



 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.