facebook

Зіркова франківчанка випустила трилогію “Знайти Своїх” (ВІДЕО)

Відома українська співачка Тіна Кароль випустила трилогію «Знайти своїх».

Презентували її на Ютуб-каналі співачки, інформує Фіртка.

Кліп трилогія «Знайти своїх», що складається з трьох великих пісень однойменного нового альбому Тіни Кароль, є емоційним пазлом, який складається у відповідь на питання: «У чому криється щастя?», повідомляють на сторінці Тіни Кароль у Фейсбук.

Тіна Кароль виконала в трилогії роль героїні, якій люди довірили найпотаємніші секрети своїх душ. Для одних Тіна рятувальний круг, для інших справедливий вирок.

Режисер трилогії Стас Морозов об’єднує в одну цільну історію три пісні-визнання співачки: «Знайти своїх», «Човник» та «Небо». Наймасштабніша відеоробота Тіни Кароль є в той же час її крихкою музичною сповіддю.

«Знайти своїх – це щастя, втратити – випробування. Але набуття «своїх» можливо тільки тоді, коли перестаєш шукати», – каже Тіна, яка своїх людей, відданих шанувальників давно знайшла.

У свій ювілейний рік, присвячений 15-ти річчю на сцені, Тіна Кароль випускає альбом і відеороботу «Знайти своїх», підбиваючи підсумок великого творчого шляху.

Обкладинкою альбому “Знайти своїх” стала скульптура знаменитого українського скульптора Володимира Цісарика, який будучи натхненним Тіною Кароль зобразив співачку в образі сильф, що стоїть на землі на двох тендітних крилах з пір’я.

“Тіна Кароль – єдина співачка, яка є одночасно і творцем, і музою”, – прокоментував скульптор натхнення у створенні цієї знакової роботи.

Читайте також:  Українська співачка Міка Ньютон вийшла заміж за американця: перші весільні фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.