facebook

“Він не зможе вас забути”: топ-7 секретів, як стати жінкою мрії

Кожна жінка хоче, щоб її чоловік сходив від неї з розуму. Щоб квіти дарував, компліменти робив, сюрпризами дивував, та й усім навколо розповідав, яка вона чудова. Але в гонитві за цим ми забуваємо що потрібно самим чоловікам.



Тому тримайте кілька секретиків, які допоможуть вам залишитися в серці чоловіка назавжди.

Самовладання

Жінка – це джерело енергії. І тут немає місця гніву або агресії, особливо на очах у чоловіка. А особливо, якщо ви хочете проявити ці почуття на його адресу. Не варто псувати стосунки гнівом, який зовсім скоро пройде. Ви ж можете про це потім пошкодувати.

Розум

Чоловіки бояться розумних жінок. Але тут є два визначення. Розумна жінка, яка знає напам’ять таблицю Менделєєва і розумна жінка, яка знає що і коли сказати, а де краще промовчати. Другий варіант розумної жінки ви повинні освоїти обов’язково. При цьому не варто приховувати свої пізнання в різних областях. Але не будьте вискочкою. Також не вказуйте чоловікові на його помилки.

Чесність

Чоловіки не виносять фальшивих компліментів. Якщо ви говорите їх без душі, то вони одразу це відчують. Повірте, їх ще більше образить те, що ви збрехали, ніж просто промовчали.

Піклування

Турбота – це те, що потрібно кожній людині. А чоловікам ще більше, адже вони як діти. Але не варто намагатися замінити йому маму. Ви повинні бути жінкою, з якою хочеться їсти, спати, розважатися і порадитися.

Гумор

Почуття гумору – це дуже важливий нюанс не тільки для жінок, але і для чоловіків. Адже з ним жити веселіше і якісь побутові негаразди можна легко вирішити за допомогою вдалого жарту.

Читайте також:  12 ранніх симптомів раку, які ігнорує більшість жінок

Упевненість у собі

Чоловіки люблять впевнених у собі жінок. Які знають, чого хочуть. Які знають, що їм потрібно. Якщо ви будете одержимі своїм коханим, то це буде викликати у нього тільки огиду. Вам повинно бути добре з самою собою.

Секрет

Все, що відбувається між вами – це великий секрет. Чоловіки цінують жінок, які вміють вирішувати проблеми всередині сім’ї і не виносити їх на загальне обговорення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.