facebook

ВООЗ заявила про позитивну динаміку пандемії коронавірусу

За минулий тиждень у світі від ускладнень коронавірусної хвороби померли 37,7 тис. осіб, що на 20% менше, ніж за тиждень до цього.



Про позитивну динаміку пандемії COVID-19 йдеться у звіті, опублікованому 21 вересня на сайті Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Водночас кількість заражених збільшилася майже на 2 млн і, станом на ранок 22 вересня, досягла 31,4 млн. Загальна кількість смертей від захворювання склала 968 тис.

Згідно зі звітом, найскладніша епідеміологічна ситуація спостерігається в Північній і Південній Америці, тоді як у Європі збільшилася смертність.

Так, за останні сім днів у Європі показник смертності збільшився на 27% – померли понад 4 тис. осіб. Усього майже 5,2 мільйона європейців заразилися COVID-19, з них понад 360 тисяч померли.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, засновник одного з найбільших фондів допомоги військовослужбовцям Віталій Дейнега вважає, що взимку Україну чекає новий спалах коронавірусу. Він висловив думку, що нинішні показники захворюваності – це тільки початок і в країні буде нова хвиля локдаунів.

Читайте також:  У Чернівецькій області з'явилося ще 5 заражених коронавірусом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.