facebook

“Троє діток залишилися без батька і матері”: на Львівщині лікарі не змогли врятувати життя молодої жінки

Дуже сумна подія трапилася на Львівщині у селі Зимна Вода. Христина, якій було всього 32 роки померла від важкої недуги. Жінка декілька років боролася з важкою недугою, але хвороба виявилася сильнішою. У померлої залишилися троє маленьких діток.



Про це повідомляє “ЛМН“, передає “Це моя Україна“.

“Неймовірно шкода, що Христини більше з нами немає – це велике горе для її сім’ї. Це була оптимістична жінка, вона відчайдушно боролася за життя… У неї зовсім малі діти 12, 10 та 8 років, зараз їх виховують батьки Христини, – говрить знайома покійної Надія. – Батько дітей загинув 6 років тому в автокатастрофі, а після його смерті жінка дізналася про свою недугу”.

У Христини Коноваленко з Зимної Води виявили рак молочної залози вже у 26 років. Лікарі тоді поставили 1 стадію захворювання. Жінку успішно прооперували. На превеликий жаль, у 2018 році хвороба повернулася та одразу переросла у 4 стадію. Менш ніж за рік лікування жінка пройшла 40 хіміотерапій. На біду матері трьох дітей відгукнулося багато українців, Христину підтримували фінансово, допомагали зібрати кошти на лікування в Ізраїлі.

Царство небесне Христині. Співчуття рідним і близьким.

Читайте також:  17-річна сестра зaгинyла: молода водійка потрапила в ДTП в перший же день, коли отримала посвідчення водія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.