facebook

Таких злив восени ще не було: в Україну йде страшна негода

Погода в Україні істотно зіпсується до кінця вересня



Погода в Україні скоро сильно зміниться, адже після довгого сухого періоду з помірно теплими днями і по-осінньому прохолодними ночами прийде час потужних злив і похолодання. Синоптики розповіли, коли починати носити з собою парасольки.

Згідно з даними Українського гідрометцентру серйозний атмосферний фронт накриє країну в неділю, 27 вересня. Місцями зливи будуть найсильнішими з початку осені.

А ось завтра, 25 вересня, в країні буде тепло (+23+27) і сонячно. Вночі температура підвищиться (+9+14), у Криму до +16. Невеликий дощ імовірний на Закарпатті та в Івано-Франківській області.

26 вересня тепло і сонячно буде по всій країні, крім Заходу. Тут – потужні зливи, місцями з грозами і похолодає до +19+22. В інших регіонах субота все ще буде комфортною.

А ось 27 вересня атмосферний фронт затягне вже всю країну. У західних областях сильні зливи і холод вдень +13+19 градусів, на Півночі і в Центрі, місцями Півдні – сильний дощ і +19+24, менше опадів на південному сході, температура +22+25.

28 вересня невеликі опади очікуються на Заході і більш сильні – на Сході. Температура сильно не зміниться.

Вівторок 29 вересня Захід зустріне дуже потужними зливами, менш сильний дощ – на Півдні, в Центрі невеликі опади, на Півночі і Сході – суха погода.

Читайте також:  “Oдягаєш кофточку з глибоким вирiзом — і очі можна не фарбувати”: українка, яка переїхала в США стала мільйонеркою у 25 років

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.