facebook

Франківчанка Кароль перетворилася на сувору жінку-боса назло Балану, українці не впізнали: “Свята краса”

Віддані шанувальники просто у захваті від нового кадру, вони дуже довго чекали на такий “сюрприз”



Відома українська співачка, яка останнім часом вийшла на новий рівень популярності, Тіна Кароль обрадувала своїх шанувальників новим чудовим фактом. Як виявилося, зірка естради і телебачення стала обличчям нового номера журналу “Vogue”, де постала в дуже зухвалому образі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

“Тіна Кароль стала головною зіркою вересневого номера”, – так підписана свіжа публікація Тіни Кароль.

Буквально за кілька хвилин після публікації фотографія зібрала вже більше 10 тисяч лайків, що говорить про неймовірну популярність співаки. І це, звичайно, не просто так, адже співачка нещодавно заявила, що записала спільний трек зі всесвітньо відомим американським репером Snoop Dogg. Реліз відбувся на американському лейблі Bentley Records, на який Кароль підписана з березня 2019 року.

Варто також зазначити, що Тіна недавно в офіційному Instagram-акаунті вона опублікувала спокусливі фотографії, на яких вона позує в неймовірному образі. На кадрах Тіна позує в бежево-червоній сукні, яка підкреслює її жіночність і всі вигини фігури. У глибоких розрізах фанати можуть бачити нескінченні ноги Кароль, а вогню додають Червоний Поділ і вставки на грудях і вздовж тіла. Яскравий образ співачка доповнила Кольє, сережками і кільцями з одного комплекту.

Читайте також:  Франківчанка Кароль у блискучому міні ввела підписників в "режим очікування" (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.