facebook

Терористи вирішили демілітаризувати Широкине без погодження з Києвом

“Керівництво” “ДНР” вирішило вважати село Широкине Новоазовського району демілітаризованою зоною



1400173124-3466-pushilin

Про це заявив представник “ДНР”, “заступник голови Народної Ради” Денис Пушілін сепаратистському сайту “”Донецкое агенство новостей”.

“Як акт доброї волі та демонстрації мирних намірів, “керівництвом” “Донецької Народної Республіки” прийнято рішення в односторонньому порядку вважати населений пункт Широкине демілітаризованою зоною”, – повідомив він.

Пушілін також в чергове збрехав про те, що “ДНР”  виконує зобов’язання, взяті на себе в рамках мінського мирного процесу, і знову звинуватив українську сторону в обстрілах території, яку Пушилін називає “ДНР”.

“З метою стабілізації обстановки в Широкиному нами пропонується створити демілітаризовану зону в районі цього населеного пункту”, – йдеться в заяві Пушиліна.

Він також додав, що контроль за обстановкою повинен бути переданий спостережній місії ОБСЄ, яка і буде “гарантом миру і спокою”.

Демілітаризацію Широкиного терорист назвав “першим реальним кроком по налагодженню мирного діалогу між незалежними республіками і українським керівництвом”.

джерело http://espreso.tv/news/2015/07/01/terorysty_vyrishyly_demilitaryzuvaty_shyrokyne_bez_pogodzhennya_z_kyyevom

Читайте також:  У Широкиному військові знищили КамАЗ разом із піхотою бойовиків, - Семенченко

Шукайте деталі в групі Facebook